Hello Gorgeous, can I help you? +36-30 660-1553

Zero waste bathing set
Zero waste bathing set
7 160 Ft

Zero waste bathing set

Környezetbarát, praktikus és zero waste csomag a fenntarthatóság jegyében.

A csomag tartalma:

- 100% bambusz szappantartó vízelvezetéssel

- 2 db 100% natúr szappan illóolajokkal: Erdők kincse hajmosó- és fürdőszappan, Zúzmara szappan hűsítő mentollal, kámforral és eukaliptusszal.

- Dörzsis szappanzsák kenderből bőrmegújításra és szappanmaradékok számára


Why is it safe? Contains no petroleum derivative, paraben, PEG, synthetic fragrance, colorant, SLS ... Microbiome-friendly and Climate Smart cosmetics.

 Climate smart

Ingredient certificates:

 

60 day refund guarantee. Details here.

Delivery: 1 work day in Hungary, 2-5 work days in EU, 3-7 work days outside EU.

Shipping cost: 1490 HUF, free above 20,000 HUF in Hungary. International rates calculated at checkout.

Skin type
normál, zsíros, seborrheás, pattanásos, kombinált (vegyes: vízhiányos és T-vonalban zsíros), problémás, vízhiányos (normál faggyúműködésű és vízhiányos), száraz (zsír- és vízhiányos)
Bundle contents
In stock
7 160 Ft
Bonus point : 215 Ft
Details

Zsuzsanna ezért szereti az Erdők kincse hajmosó szappanunkat:

"Ez egy nagyon szuper szappan így elsőre! Sokfélét kipróbáltam már, de eddig ezért vagyok oda teljesen és nagyon remélem, hogy hosszú távon meg is marad a kedvencem! Ami azt illeti, hajmosás céljából vásároltam, eddig csak arra használtam, egyelőre nem szárít és klassz az illata. Krémesen lágyan habzik, gyönyörűek az összetevői és együtt pazar kombinációban hatnak."

Lia ez írta a Zúzmara szappanunkról:

"Nagyon kellemes az illata, érződik, hogy nem mű. Jó az állaga, nem szárítja a bőröm. Az orromat valóban tisztítja és zuhanyzásnál érzem, hogy felfrissít. Örülök, hogy környezetbarát a csomágolása."


Ebbe a csomagba olyan 100% natúr, kizárólag illóolajokkal készülő szappanok és natúr fürdőszobai kiegészítők kerülnek, melyek a hétköznapi rituális testápolást élménnyé teszik az isteni természetes illatok és gyógynövények által, a bőrápolást pedig az egészség ápolásává. 

 

A TOP termék, Erdők kincse hajmosó és fürdőszappan isteni természetes illatával, a légútbarát Zúzmara szappan különleges tisztító hatásával és két elegáns fürdőszobai kiegészítővel különleges törődésben lesz részed.

 

Annak ajánljuk, akinek fontos, hogy:

  • csökkentse az ökológiai lábnyomát
  • csak természetes anyagot használjon a bőrén
  • természetes anyagokat tartson a fürdőszobájában
  • low/zero waste barátnődnek, kollégádnak, tesódnak.

Milyen bőrtípusra ajánljuk?

Minden bőr- és hajtípusra.

Mit nem tartalmaz:

tartósítószert, SLS-t és egyéb káros szulfátokat, kőolaj-származékot,  parabént, szintetikus illatanyagot, szilikont, állati eredetű anyagokat, polietilén-glikolt (PEG), veszélyes emulgeátorokat, színezéket, pálmaolajat.

 

Ha bizonytalan vagy abban, hogy a megajándékozni kívánt személy minek örülne, van még ötletünk: válaszd az ajándékkártyáink egyikét.

A kép csak illusztráció.

Info
What's inside?
100% bambusz és pamut
Free from
SLS-t és egyéb káros szulfátokat, kőolaj-származékot, parabént, formaldehidet és egyéb káros tartósítószereket, szilikont, polietilén-glikolt (PEG), színezéket, szintetikus illatanyagot, veszélyes emulgeátorokat, elölt állatokból származó anyagokat
Article No.
CST12180
Opinions (see HU version)
Be the first to review this product!