Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Átlagos értékelés:
4.9 (19 vélemény)
(18)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kata
2019.04.29
Ez az első termék, amit a Nagora-tól próba céljából vásároltam. Reggeli zuhanyzás után használom. Még délután is érzem a kellemes puhaságot az arcomon, az illata is olyan jó friss! A kiszerelés mérete tökéletes, pont elég három hónapra. Kislányom bőre igen száraz, így a kakaóvajas testápoló lesz a következő a palettáról. Legalább olyannal kenem majd a bőrét, ami csak természetes anyagokat tartalmaz. Köszi NGR, márkahű lettem:).
Szilvi
2019.04.17
Nagyon kellemes az illata a gránátalmás nappali krémnek, én első körben 3 NAGORA terméket használtam, ezt szerettem a legjobban. Finom, könnyen felszívódik, sokáig tart a hatása, puha marad az ember bőre és nem szárad ki. Ajánlom jó szívvel!
Rita
2019.04.08
Ez a krém csodálatos! nagyon szeretem! Isteni illata van, könnyen és gyorsan felszívódik, szinte megkönnyebbül és fellélegzik utána a bőröm. A hidratáló krém is klassz, de ezt sem érzem kevésbé hidratálónak. Ezek után a krémek után viszont már nem szeretnék visszatérni semmilyen más, boltban kapható termékhez, mert összehasonlítva tényleg azt érzem, mintha azok lezárnák a bőr lélegzését - pedig eddig is öko-bio stb krémek közül válogattam. Mivel még csak másfél hónapja kezdtem el használni, hosszútávú hatásairól nem tudok beszámolni.
Beáta
2019.04.08
Nagyon kellemes, könnyed, gyorsan felszívodó krém, finom illata van és tényleg mentes minden káros anyagtól - ami szuper benne.
Sokáig elég.

Én nem tudom naponta használni mert tiszta pattanás leszek tőle, de kb. 3 naponta használom és így jó, bár még tesztelés alatt van, mikor mennyit tudom használni.
Eszter
2019.04.08
Ez az első termék, mit kipróbáltam. Tényleg nagyszerű, de nekem sajnos nem elég zyíros, tehát egy másik krémet is teszek a ráncaimra. Maga a krém csodálatos! Isteni az illata, állaga, remélem a hatása is. Nagyon jól érzem benne magam. Örülök, amikor felteszem. Jó, ha így indul a napom.
Gabi
2019.04.06
Imádom. Pillanatok alatt beszívja a bőröm, nincs zsiros utóhatása, finom, nem "tolakodó" az illata. A csomagolása praktikus, a pumpás adagoló segít abban, hogy ne tegyek magamra többet, mint szükséges. 3 hónapja használom és maximálisan elégedett vagyok a krémmel, szereti a bőröm.
Brucker Beáta
2019.02.26
Korábban száraz, húzódó bőröm hidratált és selymes tapintású lett. Nagyon szeretem a krém állagát és illatát egyaránt. Kényes bőröm miatt rengetegféle krémet kipróbáltam már, ez nagyon bejött.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza