Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Átlagos értékelés:
5 (9 vélemény)
(9)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Bencze Renáta
2020.03.14
Nagyon szeretem természetes összetevői révén rendkívül hatékonyan tisztít.
Sokkal selymesebb lesz az arcom érzem utàna.
Zsuzsi
2019.11.10
Egyszerűen imádom!!!Nem kell sok belőle, lehozza a sminket is és - bár először
hihetetlennek tűnt- tényleg nem kell utána krémeznem az arcomat!SZuper!!!
Yvette
2019.10.27
Az utóbbi időben egyre szárazabb a bőröm, ezért legközelebb mandulás lemosót választok.
Addig szívesen használom a levendulást.
Dora
2019.08.13
Az állagának köszönhetően könnyű vattapamacsra juttatni, kellemes levendulás az illata, szuperül eltávolítja a napi szennyeződést az arcbőrömről.

Kriszti
2019.05.03
Sminklemosóként használom minden nap! Több heti használat után látom, hogy valóban nem tömíti el a pórusokat, nem fénylik az arcom tőle, ha kell kiegészítem arckrémmel, de ha nem teszem akkor is tökéletesnem hidratált az arcom. Nincsenek már száraz foltok az arcomon, amivel korábban sok bajom volt. Nagyon szépen ápol, hálás vagyok érte! A pumpás megoldás pedig fantasztikus, pont annyi jön egyszerre, amennyi elég egy tisztításhoz!!
Zsuzsi
2019.04.29
Röviden, tömören SZUPER! :) Nem csíp, nem dagad be a szemem reggelre. Az illatanyag talán hiányzik, de ebből még nem is feltétlen.
Zsuzsa
2019.04.15
Enyhe levendula illatú, fehér színű, állaga könnyed, krémes, a bőrön jól eloszlatható. Használata kellemes érzés, olyan, mintha bekrémeztem volna az arcom. Mivel nem használok sminket,így csak arctisztító hatásáról tudok beszámolni, azt viszont kitűnően végzi, selymes, puha utána a bőröm. A tapasztalatom szerint felszívódása gyors.
Mária
2019.04.09
nagyon kellemes,friss,jó tisztító hatású,és kíméletes.
Eszter
2019.04.08
A levendulás arclemosó egy álom, a bőröm még sose volt ilyen szép, ruganyos, sima, és bársonyos (úgy, hogy kb. 15 éve küzdök aknéval, és zsírosodó, problémás bőröm volt -> múlt időben!). Kb kiskamasz korom óta elég problémás, aknés bőröm volt, tizenéven keresztül jártam bőrgyógyászokhoz, kozmetikusokhoz, mindenfélét próbáltam, de semmi se használt igazán. Aztán amikor áttértem a vega életmódra és elhagytam a húsokat, tejtermékeket nagy javulás állt be. Előttetek nem igen használtam akár esti, akár nappali krémet mert zsírosodott, olajosan fénylett tőle a bőröm. Ezért nem is használtam soha arclemosó tejet, mert az én bőrömnek túl sok volt, zsírosította. Ehhez képest a levendulás arclemosótok egy csoda: annyira hihetetlenül finom, puha, bársonyos utána a bőröm, egyáltalán nem zsíros, nem érzem eltömítettnek, most már nem tudnék meglenni nélküle!
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza