A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

INGYENES KISZÁLLÍTÁS kupon + fontos tudnivalók. Ide kérem:

TOP termékek

Összehasonlítás

Nyelv váltás

Itt találkozhatsz velünk

2018.03.11
2018.03.11

Tanúsítvány

SSL Certificate

Rendezvénynaptár

2018. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Blog

 

hála challenge

Te mit hallgatsz szívesebben? 

Panaszkodást vagy hálát? :)

Fogadd el kihívásunkat és tedd szebbé a mindennapjaid!

Pannonhalmi apátság gyógynövénykert

Tavalyi bükkszentkereszti gyógynövényes tanulmányainkat tovább mélyítendő idén a Pannonhalmi levendulás- és gyógynövénykertet látogattuk meg, ahol 3 tartalmas napot töltöttünk.

 Sok élménnyel és tervvel gazdagodva tértünk haza, és újonnan szerzett tudásunkat már a vegyes és zsíros bőrre készülő termékeink bevezetésénél is hasznosítjuk.

Gondos és aggódó anyukaként megpróbáljuk megteremteni az egészséges környezetet babánk számára, hogy megfelelően fejlődhessen. 

A baba bőre úgy tökéletes, ahogy van. Ideális esetben nem kellene kenegetni, olajozni, krémezni… DE! A XXI. században nem tudjuk kikerülni a környezeti ártalmak legnagyobb részét és ez sajnos a babákra is igaz.

 

Gondolkodtál már azon, hogy miért fontos az élelmiszerek/ kozmetikumok csomagolóanyaga, technológiája? Tudtad, hogy a 2017-ben forgalomban lévő csomagolóanyagok közt is van egészségre veszélyes, sőt mérgező? Ebben szeretnénk neked segítséget nyújtani röviden, érthetően.

“Remélem, hogy sokat fogsz hibázni az új évben. Mert ha hibázol, akkor új dolgokat próbálsz ki, új dolgokat tanulsz, feszegeted a határaidat, élsz, változol és változtatod a világot is magad körül. Olyan dolgokat teszel, amit korábban nem és ami még fontosabb, teszel valamit!”

(Neil Gaiman)

 

"Most tanultam meg, hogy nem arra kérem Istent, hogy teljesítse azt, amit én elterveztem, hanem hogy segítsen megérteni, mi az értelme annak, amit ő tesz velem."

(Wass Albert)

2016.08.31 13:26

Miért különlegesek a nagora natúrkozmetikumok összetevői? Mit miért használunk, milyen bőrtípusra ajánljuk?

 


A kezünk az, ami egész nap ki van téve az időjárás viszontagságainak, a kinti-benti hőmérséklet-ingadozásnak, a káros anyagoknak, súrlódásnak stb. Ideális esetben nem kellene krémzeni a kezünket, de sajnos ma már nemcsak felnőtteknél, hanem egészen kisgyermekeknél is előfordul hogyhúzódik, viszket vagy akár repedezik a bőr a kézfejen és az ujjak között.

2016.01.07 22:23
Weboldalunk további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.