A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

INGYENES KISZÁLLÍTÁS kupon + fontos tudnivalók. Ide kérem:

TOP termékek

Összehasonlítás

Nyelv váltás

Itt találkozhatsz velünk

Tanúsítvány

SSL Certificate

Rendezvénynaptár

2019. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

Bemutatkozunk

Szeretettel köszöntünk a nagora világában!

 

Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre többünknek nem csak az fontos, hogy rendszeresen mozogjunk és egészségesen táplálkozzunk, hanem az is, hogy tudatosan válasszuk ki mit kenünk a bőrünkre. Jó látni, hogy egyre több magyar termelő és kézműves nagy odafigyeléssel és gondossággal készített, egészséges terméke jut el az emberekhez.

 

Küldetés, hitvallás

Hisszük, hogy fűben, fában az orvosság, ahogy a népi mondás is tartja. Hiszünk a kézzel készített, magyar kozmetikumok különleges törődésében, ezért alkottuk meg a népi gyógyászatra támaszkodva, saját receptúránk alapján, 45 gyógynövényből a Nagora kozmetikumait. Minden termékünk 100% natúr, a legkiválóbb alapanyagból, a legmagasabb szakmai követelményeket betartva készül, nagy gondoskodással és szeretettel. Célunk, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyük a minőségi, magyar, valódi natúrkozmetikumokat, bio alapanyagú krémeket és ezáltal egy egészségesebb alternatívát nyújtsunk a nagy nemzetközi kozmetikai cégek termékei mellett, az embereket közelebb hozzuk a természethez, a tudatos testápoláshoz és egyben a tudatos élethez.

Hisszük, hogy egy tisztességes versenyben van hely mindenkinek a piacon és a natúrkozmetikumok nemcsak egy újabb divatőrületet jelentenek, hanem az önmagunkról és a természetről hozott tudatos döntéseink része.

 

Odafigyelünk:
- rád
- magunkra
- Földünkre
- partnereinkre
- az alapanyagok tisztaságára
- a gondos gyártásra

Mert ha nagy odafigyeléssel és gondossággal alkotunk valamit, akkor az alkotás megemeli az alkotót és a használót is, így hozzájárulunk az egész emberiség emelkedéséhez. És ez a legfőbb célunk!

 

Filozófiánk, avagy miben vagyunk mások:

  • elköteleződtünk a minőségi, természetes és tudatos életmód és bőrápolás mellett
  • 45 gyógynövénnyel dolgozunk, melyek egy részét mi magunk termesztjük vagy igyekszünk hazai termelőktől beszerezni, így mindneki megtalálhatja a saját egyedi szépség-gyógynövényét
  • bio és 100% natúr alapanyagokból, kézzel készítünk natúrkozmetikumokat és azokat még frissen adjuk tovább vásárlóinknak
  • mindenki számára elérhető, káros anyagoktól mentes, minőségi alternatívát nyújtunk
  • a természet gazdag kincseit megbecsüljük és gondosan használjuk fel a krémkészítés során, ökológiai lábnyomunkat megpróbáljuk minimalizálni
  • tiszteletet, bizalmat, megbecsülést tanúsítunk vásárlóink és partnereink felé
  • szívvel-lélekkel élünk és alkotunk
  • hisszük hogy a változás jó, az élet ajándék és érdemes hallgatni a megérzéseinkre

 

Kik vagyunk mi?

Egy életvidám, a tudatos életmód és testápolás iránt őszintén elkötelezett csapat, akik szeretnék vásárlóikat is megajándékozni az egészséges bőrápolás lehetőségével, valamint ezzel is megszerettetni a tudatos, természetközeli életmódot. Bár mindannyian városiak vagyunk, sok időt töltünk a természetben és igyekszünk élhetővé tenni a környezetünket, időt szakítani az élet igazi értékeire a rohanó hétköznapokban. Szeretnénk megmutatni, hogy egy kis odafigyeléssel meg lehet teremteni magunkban a harmóniát, bárhol is élünk. A nagorába is ezt a törődést tesszük bele nap, mint nap szívvel-lélekkel. 

 

 ►MEGNÉZEM A TERMÉKEKET 

                                                       

kézműves angyal

Gréta, a kézműves angyal, aki a természet kincseit a tégelyeidbe tölti

Bea, az intuitív, a kommunikációnk művésznője

 

Péter, aki összefog minket, és kordában tartja a csajos csapongásokat :)

Judit, természetgyógyász fitoterapeuta, a gyógynövények tündére