Rólunk

Szeretettel köszöntünk a nagora világában!

A gyógynövények régóta ismert, de sokáig elhanyagolt ereje 2014-ben cselekvésre hívta lelkes csapatunkat.

Nemcsak őshonos, a népgyógyászat által elismert és sokat használt magyar, hanem izgalmas távoli gyógynövények gyógyító, erősítő, szépítő erejét bőrápoló szerekben keltjük életre azért, hogy Te természetesen szép, tiszta és önmagad lehessél. Mi figyelmet fordítunk bőröd szépségére és egészségére, hogy Te a saját feladataiddal törődhess/hogy azt az időt, amit a számodra tökéletes bőrápoló termékek megkeresésére fordítanál, fordíthasd magadra.

Természetesen szép

Bioaktív gyógynövényes hatóanyagbombáinkkal nem egyszerűen csak nem viszel be több méreganyagot a szervezetedbe, hanem napról napra egészségesebb és szebb leszel, bőröd új életre kel, telve üdeséggel és erővel. Mert az egészséges bőr tovább marad fiatal és természetesen szép.

Természetesen tiszta

Természetesen tiszta, ökológiai gazdálkodásból származó gyógynövényekkel, káros vegyszerek és adalékanyagok, egyéb térkitöltők nélkül, kizárólag COSMOS (nemzetközi natúrkozmetikum minősítő szervezet) által engedélyezett alapanyagokkal készített natúrkozmetikumainkkal Te is természetesen tiszta maradsz kívül, belül.

Természetesen TE

Így bőröd természetes védőrétegét regenerálva, megőrizve, védelmezve, pótolva a hiányokat, feltöltve a raktárakat eljuthatsz a legszebb bőrállapotodhoz, hogy teljes mértékben megélhesd belülről fakadó szépségedet.

Természetesen MI

Egy olyan közösség tagja lehetsz, akik minden nap tesznek egy lépést azért, hogy egy egészségesebb testben és környezetben éljenek, a bolygónkkal és a természettel összhangban. Mert a Te pici lépéseid is óriási lépésekké válnak egy közösségben, ahol mindenki lép egyet minden nap az élhető bolygóért. Légy részese a változásnak!

Természetesen a Földért

Az alapanyagbeszerzés és a gyártás területén minden nap lépéseket teszünk a fenntarthatóságért, természeti környezetünk megóvásáért, az állatok védelméért. Termékeinket nem teszteljük állatokon és alapanyagaink 98%-a vegán (kivéve méhviasz, kecsketej, méz). Nemet mondunk a természetes élővilág szenvedését, pusztulását eredményező iparágak alapanyagaira: pl pálmaolaj, elölt állatokból származó anyagok. A tégelyeket visszaváltjuk és újrahasznosítjuk.

Válogass kedvedre a bőrállapotod szükségleteihez igazodva, állatkísérletektől mentes, tiszta, gyógynövényes natúrkozmetikumaink közül.

Zöldkozmetikum

 

 

 

 

 

  

Webáruház készítés