Víziónk, Küldetésünk, Hitvallásunk

Ismerd meg hogyan gondolkozunk a világról, a természetről, a termékeinkről és Rólad...

Víziónk

Minden este, amikor lefekszünk arról álmodunk, hogy egy, olyan világban élünk, ahol a természettel örök barátságot kötöttünk. Ahol, a kozmetikai gyártók nem alkalmaznak biológiailag értéktelen, egészségre káros ipari anyagokat (pl. kőolajszármazékok, parabének, stb.) pusztán üzleti megfontolásból. Ahol nem győz a divat a józanész felett, és nem csomagolják túl a termékeket az eladhatóság jegyében, szemet hunyva a környezetvédelem felett. Ahol nem halmozzák fel a szükségtelen tárgyakat, melyek kis idő múlva szeméttelepeken és tengerekben végzik. Ahol sokkal tisztább és egészségesebb a levegő és természeti környezetünk. Ahol jól érezhetjük magunkat a bőrünkben, mert természetes egyensúlyát, egészséges működését valódi natúrkozmetikumokkal biztosítani tudjuk. Hisszük, hogy TE és MI együtt mindezt megtudjuk valósítani, éppen ezért megállás nélkül és minden tettünkkel azon vagyunk, hogy egy nap, amikor felébredünk, már nem csak álmodunk ezekről. Hanem benne élünk!

Küldetésünk

Szeretnénk a TI segítségetekkel minél több embert megnyerni egy olyan közös ügynek, amivel a bőrápolásban is leszámolhatunk azokkal a káros anyagokkal, amikkel tönkre tehetjük magunkat és a világunkat. Éppen ezért, folyamatosan azon dolgozunk, hogy a termékeink mindig a természet kincsestárának legjavát tartalmazzák, és lebomló vagy újrahasznosítható anyagokból készüljenek. Ehhez elengedhetetlen a TE bizalmad bennünk, hogy MI együtt bízhassunk a közös víziónkban.

Hitvallásunk

Hiszünk a kézzel készített, magyar natúr kozmetikumok különleges törődésében és a kristálytiszta természetből fakadó ősi szépségben, ezért alkottuk meg a népi gyógyászatra támaszkodva, saját receptúránk alapján, 50 gyógynövényből a Nagora valódi natúrkozmetikumait.

Webáruház készítés