Hello Gorgeous, can I help you? +36-30 660-1553

Filter
Aktív összetevők
Skin type

ANTI-AGING

A bőröregedés életünk 25. éve körül kezdődik, finom vonalak, később ráncok, barázdák jelennek meg, a bőr láthatóan veszít rugalmasságából, tónusából.

Belső oka a hámsejtek lassabb ütemű cserélődése, a csökkent lipidtermelés és a 25 éves korunktól évente 1%-kal csökkenő kollagéntermelés. Külső oka pedig a bőrünket ért napi oxidatív stressz, és az így képződő szabad gyökök sejtkárosító hatása. Ilyenek a napfény, a dohányzás, az egészségtelen étkezés, a szmog. De öregítheti a bőrt az is, ha nem megfelelően ápoljuk, és nem kapja meg a megfelelő táplálást, odafigyelést.

Nappali rutin: 1. reggeli langyos vizes arclemosás 2. tonizálás: Flower power szépítő arctonik esszencia 3. kékfény védelem, anti-aging Peony-hyaluron booster + nappali bőrápolás bőrtípusnak megfelelő anti-aging nappali arckrémmel/arcgéllel/arczselével.

Esti rutin: 1. arclemosás bőrtípusnak megfelelő arclemosóval 2. tonizálás: Bio rózsavíz permet 3. rugalmasság, tónus javítása: Serum 09, 4. mimikai ráncokra: Argán szemkörnyékápoló (száraz, normál és kombinált bőr esetén szemkörnyékre), 5. éjszakai bőrápolás bőrtípusnak megfelelő anti-aging éjszakai arckrémmmel/arcgéllel


14product 114