Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Hírek

Büszkén osztjuk meg veletek, hogy a Nagora Mini termékek közül kettő is kapott díjat Londonban a Beauty Shortlist Award MAMA & BABY 2023 díjon.

Nagy büszkeség számunkra, hogy a PEONY-HYALURON BOOSTER szérum több száz nemzetközi induló közül a FREE FROM SKINCARE AWARDS díjon bronzéremes lett. 

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy idén 5 Nagora natúrkozmetikum kapott díjat a világ legrangosabb, természetes, etikus és fenntartható kozmetikai brandjeinek megmérettetésén, a The Beauty Shortlist & Wellbeing Awards-on.

Régebbi vásárlóink észrevehettek némi színváltozást néhány termékünkben. Ennek az az oka, h nemcsak az újabb és újabb hatóanyagokat keressük, hanem a kíméletesebb kivonatolási eljárásokat is. Ilyen például a CO2-extrakció, ami miatt kissé megváltozott bizonyos termékeink színe.

Mostantól a kijelölt Rossmann üzletekben is megtalálod a Nagora legnépszerűbb termékeit.

Új, kettős hatású well-aging formula, teljes bőrmegújítás és kékfény elleni védelem.

Egyszerűen, otthon is alkalmazható orvosi szilikon arcköpöly készlet a feszesebb, rugalmasabb, fiatalosabb bőrért, a mimikai ráncok halványításáért, az arckontúr frissítéséért.

A Nagora örömmel csatlakozik idén a MŰANYAGMENTES JÚLIUS (Plastic Free July) világszintű kezdeményezéshez, mely során az üveg/fém és papír csomagolású termékekre 20% kedvezményt biztosítunk.

Nagora egzotikus superfood újdonsága: a ROSE & ACAI MICELLA  kétfázisú micellás smink- és arclemosóami nemcsak egy egyszerű arclemosó, hanem

Megújítottuk a kedvezményrendszerünket, így most még nagyobb kedvezményeket adunk.

Még több hűségpont: a vásárlásaid után még több pontot írunk jóvá, így még többet spórolhatsz.

Megújultunk: letisztultabb, átláthatóbb, így reméljük nektek is kényelmesebb lett az oldalunk.

még magasabb színvonalú kiszolgálás érdekében mától a raktározási és csomagolási tevékenységünket a webshippyhez, az ország talán legmodernebb logisztikai központjába helyeztük át.