Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Miért mi?

A Nagorával egy régi álmunk vált valóra

Barátságunk, természet iránti rajongásunk és alkotásvágyunk egyszerre testesült meg benne.

Nagora alapítói

Már több mint 20 éve, az egyetemi padban tudtuk, hogy értéket szeretnénk teremteni a nők számára, ez hajtott minket az ősi kultúrák felfedezése irányába, Peruba, Írországba, Ázsiába, majd vissza Magyarországra a természetközeli szemlélet és az ősi gyógymódók felé.

Gréta gyermekeinek megszületésével kiemelt cél lett ekcémás bőrük gyógyítása. Gréta, széleskörű gyógyszeripari tapasztalattal a háta mögött, felmérte az ekcémára kapható termékek körét, de nem talált az elvárásainak megfelelő hatékony, egészséges készítményt, hiszen fitoterapeutaként akkor már nagyon fontos volt, hogy kizárólag természetes összetevőkből álljon és semmilyen káros anyagot ne tartalmazzon.

Ekkor született meg a Nagora azzal a céllal, hogy a legmagasabb hatóanyag tartalmú tiszta gyógynövény formulákat használva eredményesen kezeljük a bőrproblémákat, a bőröregedést és az érzékeny bababőrt.

a Nagora csapata

A Nagora több, mint natúrkozmetikum. Az ősi népi gyógyászat ötvözése modern technológiával, gyógyszeripari tapasztalatunk kiegészítése fitoterapeuta szaktudással

Termékeink

 

-  több, mint 60 bioaktív gyógynövény

-  well-aging formulázásával veszik célba

-  a kombinált, zsíros, aknés, ekcémás és az öregedő bőr problémáit,

-  segítenek visszaállítani bőröd természetes egyensúlyát és ragyogását.

Microbiome-friendly kozmetikum azaz mikrobiom barát, ami azt jelenti, tiszteletben tartja a szervezet mikrobiális sokféleségét és egyensúlyát, így az képes ellátni elsődleges funkcióját, a védelmet. Az egészséges bőr pedig segít megőrizni arcod természetes ragyogását és véd az idő előtti öregedéstől.

Climate Smart zöldkozmetikum: nemcsak bőröd szépségére és egészségére vigyázol, hanem aktívan teszel egy fenntartható, élhető jövőért.

Well-aging kozmetikum: A "well-aging" = "jól öregedni" számunkra azt jelenti, hogy elfogadjuk, hogy az élet folyamatos változás és minden korban megtaláljuk az értéket. Olyan gyógynövényekkel, bioaktív hatóanyagokkal támogatjuk a bőrünket, melyek helyreállítják a természetes működést, melyek pótolják a kor előrehaladtával csökkenő, a bőr rugalmasságáért és ragyogásáért felelős anyagokat.

Mert hisszük, hogy minden nő elbűvölő.

100% natúrkozmetikumok

100% natúr kozmetikumaink minden cseppje finomítatlan, magas bioaktív hatóanyag tartalmú olajokat és virágvizeket tartalmaz. Alapanyagaink fenntartható, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, amit tudunk, hazai őstermelőktől szerzünk be, így támogatva őket és minimalizálva ökológiai lábnyomunkat. A méhviasz és a kecsketej kivételével, minden összetevő vegán is.

Nem tartalmaznak kőolaj származékot, parabént, alumínium származékot, szintetikus színezéket, szintetikus illatanyagot, szilikont, PEG-et, SLS-t, SLES-t, kémiai fényvédőszereket, formaldehidet, valamint pálmaolajat.

 

Klibán Gréta   Klibán Gréta

Fitoterapeuta, a gyógynövények szerelmese, 3 gyermek anyukája.

 

"A történetem nagyon prózaian kezdődött 8 éve: az első gyermekem ekcémás volt és gyógyszeripari múltammal nem találtam számára megfelelő, vegyszermentes kozmetikumot. Innen pedig egyenes út vezetett a teljes életmódváltáshoz, ami mostanra családi-baráti vállakozássá nőtte ki magát. A Nagora igazi szerelemprojekt a gyerekek mellett: több, mint 60 gyógynövénnyel dolgozunk, több ezer problémás bőrű (kombinált-, zsíros bőr, seborrhea, ekcéma, akné stb.) embernek segítettünk és még rengeteg ötletünk van."

   

Prokaj BeaProkaj Bea

Közgazdász, egy nagylány anyukája, aki töretlenül hiszi, hogy az élet egy csoda

 

"Grétával, az egyik legjobb barátnőmmel, 25 éve az egyetemen ismerkedtünk meg. Azóta családot alapítottunk, dolgoztunk az üzleti életben, együtt kerestük a választ az élet nagy kérdéseire. Mindig azt éreztük, hogy több van a világban, bennünk, mint amit látunk és hogy szeretnénk valami olyat alkotni, adni, ami közelebb viszi az embereket a természethez, az élet megismeréséhez. Ez egy olyan mélyen gyökerező hitvallás, aminek kézzel fogható eredménye a Nagora natúrkozmetikumok, ám ami mögötte van, az sokkal több. Az élet és a természet szeretete, amit így adunk át nektek: az ősi népi gyógyászat és kultúra ötvözése a modern technológiával, világgal."

vevővéelány

vevővélemény