Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Adományozás

Köszönjük, hogy 2021-ben is együtt segíthettünk. Idén olyan hölgyeket leptünk meg Nagora jótékonysági szépségcsomaggal, akik nem tehették meg, hogy magukra költsenek.

Köszönjük, hogy 2020-ban is együtt segíthettünk. Jó látni, hogy ilyen sokan értékeljük az ápolók erőn felüli munkáját. A szavazatotok alapján a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház kapta a Nagora ajándékcsomagot. Megmutatjuk nektek is.

A társadami felelősségvállalás jegyében minden karácsonykor egy jó ügyet támogatunk. Idén minden egyes Nagora karácsonyi csomag megvásárlásával 500 Ft-tal támogattátok a
Gyermekétkeztetési Alapítvány-t, így segítve az éhező gyermekeket.

Biztos te is hallottad Zente csodálatos történetét, hogy együtt, az ország pár nap alatt összegyűjtötte az SMA 1-es betegségben szenvedő Zente baba kezeléséhez szükséges 700 millió Ft-ot. Ám sokan vannak még rajta gyerekek, akiknek segíthetünk.

Hagyományunkhoz híven tavaly decemberben is felajánlottuk a bevételünk egy részét jótékony célra, mégpedig az általatok kiválasztott állatmenhely számára. Így nemcsak a bőrötökre és a Földünkre vigyáztatok, hanem több kisállaton is segítettetek.

A Nagora karácsonyi szokásához híven ezévben is felajánlottuk a termékekből befolyt összeg egy részét jótékony célra. Egy barátunknak köszönhetően találtunk egy beregszászi családot, nekik szeretnénk boldoggá tenni az ünnepüket.

Ahogy ígértük, megosztjuk veletek a közösen összegyűjtött adomány sorsát. Ismerjétek meg a nehéz sorsú családok megsegítésére létrejött „RÉS” Alapítvány Családok Átmeneti Otthonát.