Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Blog

Köszönjük, hogy együtt segíthettünk! - 2019 Nagora adomány SMA

Prokaj Bea
Prokaj Bea
2019.10.30 10:11
Köszönjük, hogy együtt segíthettünk! -  2019 Nagora adomány SMA

Biztos te is hallottad Zente csodálatos történetét, hogy együtt, az ország pár nap alatt összegyűjtötte az SMA 1-es betegségben szenvedő Zente baba kezeléséhez szükséges 700 millió Ft-ot. Ám sokan vannak még rajta gyerekek, akiknek segíthetünk.

Mi a Nagorával úgy segítettünk, hogy azon túl, hogy mi is adakoztunk, felajánlottunk egy értékes és egészséges Nagora ajándékcsomagot sorsolásra azok között, akik lemondanak valami egészségtelen vagy felesleges dologról és annak ellenértékét elutalják jótékony célra az SMA-s kisfiúnak. Szerencsére a pénz hamar összejött, viszont nem szeretnénk megállni, ezért ígéretünkhöz híven, folytatjuk a munkát és megkerestük azt a rászoruló kisgyereket, aki szintén SMA 1-es betegségben szenved. Ismerjétek meg Tomikát, aki a barátnőnk kolléganőjének a kisfia.

"Szerencsére eddig nagyon jól reagált a kezelésekre, már most látszik rajta, hogy izmai erősödnek, már nem csak feküdni tud, hanem akár fél órákat is képes biztonságosan megtámasztva egyedül ülni. Egyre biztosabban használja a kezeit is, és végre tud egyedül is játszani, sőt egy állítókában akár 1 óráig állni is képes már. Ez számunkra maga a csoda, visszakaptuk őt és az orvosai is nagyon bizakodók."

A teljes gyógyuláshoz szüksége van még fizikoterápiás kezelésekre, gyógyászati segédeszközökre, mozgásrehabilitációra és a belgiumi utazások költsége is nagy terhet ró a családra. Ám ha sikerül mindezt biztosítani számára, a belgiumi orvosai szerint Tomika pár év múlva már biciklizni is fog tudni és hosszú teljes, boldog életet élhet ♥️.

Ezért arra kértünk mindenkit, hogy amit Zentének szánt pénzt, azt utalja Tomikának, hogy együtt megismételhessük azt a páratlan összefogást, amit Zenténél mutatott az ország.

Mondj le ma valamiről, ami nem egészséges, felesleges környezeti terhelést jelent vagy nem fair módon gyártották. Ez lehet bármi min. 700 Ft értékben, pl. 2 gömb fagyi, édesség, nasi, cukros üdítő, huszadik műanyag kacatjáték, a tizedik fast-fashion blúz vagy akár egy olcsó, vegyszeres tisztálkodási szer, kozmetikum. 

A Zentével kapcsolatos kezdeményezések rámutattak arra, hogy látszólag elérhetetlen célok is elérhetővé válnak kis értékű hozzájárulással is, ha elég sokan vagyunk. Ezért kérjük, hogy segíts népszerűsíteni kezdeményezésünket!


Köszönjük, hogy veletek együtt segíthetünk.

Bea és Gréta