A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

TOP termékek

Összehasonlítás

Nyelv váltás

Itt találkozhatsz velünk

Tanúsítvány

SSL Certificate

Rendezvénynaptár

2018. December
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

Blog

Mentsd meg a bolygót!A WWF szakértői szerint az emberiség jövőjét az dönti el, hogy mit (nem) teszünk meg a mai nap és 2020 közötti időszakban! Hangsúlyozzák: ahhoz, hogy sikerüljön elérni a célt, fontos, hogy saját szintjén minél több ember hozzájáruljon.

Nagora bőrápoló szertartás"A bőr természeténél fogva képes gondoskodni magáról. Ápolásra csak akkor szorul, ha működésében zavar keletkezik. Ezért mindössze annyi a feladatunk, hogy támogassuk a bőr munkáját. Minden egyébről gondoskodik a természet." Gabriela Nedoma

Ezt a rövid, ámde hatásos nagora szeánszot szeretnénk megosztani veled, hogy minden reggeled derűsen, önbizalommal és tettvággyal telve, 100% natúran induljon.

hála challenge

Te mit hallgatsz szívesebben? 

Panaszkodást vagy hálát? :)

Fogadd el kihívásunkat és tedd szebbé a mindennapjaid!

Pannonhalmi apátság gyógynövénykert

Tavalyi bükkszentkereszti gyógynövényes tanulmányainkat tovább mélyítendő idén a Pannonhalmi levendulás- és gyógynövénykertet látogattuk meg, ahol 3 tartalmas napot töltöttünk.

 Sok élménnyel és tervvel gazdagodva tértünk haza, és újonnan szerzett tudásunkat már a vegyes és zsíros bőrre készülő termékeink bevezetésénél is hasznosítjuk.

2017.06.11 00:08
Gondos és aggódó anyukaként megpróbáljuk megteremteni az egészséges környezetet babánk számára, hogy megfelelően fejlődhessen.

Baba bőrre veszélyes anyagok

A baba bőre úgy tökéletes, ahogy van. Ideális esetben nem kellene kenegetni, olajozni, krémezni… DE! A XXI. században nem tudjuk kikerülni a környezeti ártalmak legnagyobb részét és ez sajnos a babákra is igaz.

Kozmetikai csomagolóanyagok veszélyei

Gondolkodtál már azon, hogy miért fontos az élelmiszerek/ kozmetikumok csomagolóanyaga, technológiája? Tudtad, hogy a 2017-ben forgalomban lévő csomagolóanyagok közt is van egészségre veszélyes, sőt mérgező? Ebben szeretnénk neked segítséget nyújtani röviden, érthetően.

 

Ma már szinte népbetegségnek számítanak a hormonháztartás egyensúlyának megbomlásával összefüggő női megbetegedések. Összeszedtük melyek azok a veszélyes anyagok, melyek beavatkoznak a hormonrendszer működésébe, mert ösztrogénszerűen viselkednek.

Magyar termelők, kézművesek

Te ismered a pékedet? A zöldségest akinél vásárolsz? Mi már egy ideje gyűjtjük a megbízható termelőket és kézműveseket. Most közülük szeretnénk hármat bemutatni, akiket személyesen is ismerünk és akikben megbízunk.

Nagora támogatás a nehéz sorsú családoknak

Ahogy ígértük, megosztjuk veletek a közösen összegyűjtött adomány sorsát. Ismerjétek meg a nehéz sorsú családok megsegítésére létrejött „RÉS” Alapítvány Családok Átmeneti Otthonát.

“Remélem, hogy sokat fogsz hibázni az új évben. Mert ha hibázol, akkor új dolgokat próbálsz ki, új dolgokat tanulsz, feszegeted a határaidat, élsz, változol és változtatod a világot is magad körül. Olyan dolgokat teszel, amit korábban nem és ami még fontosabb, teszel valamit!”

(Neil Gaiman)

 

"Most tanultam meg, hogy nem arra kérem Istent, hogy teljesítse azt, amit én elterveztem, hanem hogy segítsen megérteni, mi az értelme annak, amit ő tesz velem."

(Wass Albert)

2016.08.31 13:26
Miért különlegesek a nagora natúrkozmetikumok összetevői? Mit miért használunk, milyen bőrtípusra ajánljuk?

 

A napfény éltető erő, az élet egyik alapvető feltétele, nélkülözhetetlen

  • a jó kedélyállapothoz,
  • a D3 vitamin szintéziséhez,
  • a csontok megfelelő ásványi anyag tartalmának kialakulásához,
  • segít a kisebb bőrproblémák orvoslásában
  • és javítja a sejtek tápanyagellátását.

DE! Sajnos, akár kis mennyiségben is, káros hatása is van a bőrünkre. Lássuk, mire kell figyelni.

♫ Egy személyes gondolatot szeretnénk megosztani veletek a TÁNC VILÁGNAPJA alkalmából.

 


A kezünk az, ami egész nap ki van téve az időjárás viszontagságainak, a kinti-benti hőmérséklet-ingadozásnak, a káros anyagoknak, súrlódásnak stb. Ideális esetben nem kellene krémzeni a kezünket, de sajnos ma már nemcsak felnőtteknél, hanem egészen kisgyermekeknél is előfordul hogyhúzódik, viszket vagy akár repedezik a bőr a kézfejen és az ujjak között.

2016.01.07 22:23