Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Blog

6+1 anyák napi ötlet

Prokaj Bea
Prokaj Bea
2020.04.17 10:49
6+1 anyák napi ötlet

Az idei anyák napja az első olyan ünnep, amikor nemcsak azok, akik távol élnek, hanem azok sem tudják megölelni szeretett édesanyjukat, akik pár utcányira laknak. Szívszorító érzés ez mindannyiunknak. :(  Azon gondolkodtunk, vajon hogy tehetnénk ezt az ünnepet mégis személyessé és meghitté a jelen körülmények között és hogyan tudnánk ebben mi segíteni Neked.

Minden rosszban van valami jó, most legalább van időnk kicsit nosztalgiázni, végiglapozni régi albumokat, felidézni gyerekkori emlékeket.


Összeszedtünk pár tippet, amivel a karantén alatt is meghitté tudjátok varázsolni az anyák napját:

  1. Hívd fel telefonon és meséld el legkedvesebb gyerekkori élményedet, ami hozzá fűződik. Én például sosem felejtem el anyukámnak a csíkos hosszú szoknyáját és az érzést, hogy kicsiként abba kapaszkodom és biztonságban érzem magam. Vagy amikor 7 éves lehettem és lázasan feküdtem otthon, anyukám pedig a homlokomra tette a hűvös kezét és felolvasott nekem egy egész mesekönyvet.
  2. Idézzétek fel együtt, a legviccesebb közös programokat/nyaralásokat. Lehet hogy ő másokra emlékszik, mint te.
  3. Emlékezz vissza és mondd el neki, hogy hogyan látod magad előtt kisgyermekként. Érdekes, hogy milyen apróságokra emlékszünk: frizurája, illata, nevetése, néhány ruhadarab.
  4. Olvass fel neki egy anyák napi verset vagy akár a gyerekeiddel énekeljetek egy daltItt számos verset találtok összegyűjtve.
  5. Mondd el neki, hogy mik azok a dolgok, amiket tőle tanultál és pont ugyanúgy csinálsz :) azokat se hagyd ki, ami ellen annak idején ellenkeztél és persze neki volt igaza :).
  6. Ha van okostelefonja, készülhettek egy kedves videóval vagy régi képekkel.

+1: Ha pedig szeretnéd meglepni egy személyre szabott, egészséges kényeztető szépségcsomaggal, nézz szét nálunk. :)

Örömteli készülődést és boldog anyák napját kívánunk!

Szerző: Prokaj Bea


Csak nőknek: Ha érdekelnek a női témák (szépségápolás, tudatos életmód, egészség, nőiség) egy odafigyelő, támogató, inspiráló, tudatos, biztonságos női térben, gyere el a modern fonóba, csatlakozz zárt facebook csoportunkhoz, a Nagora Női Körhöz.

Tetszett? Oszd meg, hogy mások is elolvashassák!

 

Ha érdekelnek további érdekes és hasznos tartalmak és fontos számodra az egészséges, környezettudatos életmód, iratkozz fel levelezésünkre itt