100% Pénzvisszafizetési garancia

Tudjuk, hogy nehéz egyik napról a másikra lecserélni a régóta használt krémeidet, ezért szeretnénk megkönnyíteni a helyzetedet. Csak minősegi, a BDIH magas szintű előírásainak is megfelelő, nagyrészt bio alapanyagokat használunk. Kozmetikumainkat ÁNTSZ által engedélyezett, higiénikus műhelyben, nagy odafigyeléssel gyártjuk a 4 éven keresztül fejlesztett receptjeink alapján. Biztosak vagyunk termékeink kiválóságában, de ha neked valamiért mégsem nyeri el tetszésed valamelyik termékünk, vásárlásod után 60 napig még dönthetsz úgy, hogy visszaküldöd nekünk a vásárolt terméket, és mi 100%-ban visszafizetjük az árát. (Erre addig van lehetőséged, amíg a termék kevesebb, mint felét használtad el.)

 

Ha így döntenél, írj nekünk egy emailt a nagora@nagoramanufaktura.hu email címre az alábbi információkkal:

  • Termék neve
  • Termék tételazonosítója (a címkén találod kézzel írva)
  • Miért szeretnéd visszaküldeni a terméket
  • Bankszámlaszámod és a neved

 

Erre azért van szükség, hogy be tudjuk azonosítani a terméket és a gyártási tételt, és ez alapján a visszajelzésedet be tudjuk építeni a fejlesztéseinkbe.

 

Ha elküldted az emailt, küldd vissza a megmaradt krémet (min. 50%-ban) az alábbi címre (a szállítás költége téged terhel): Nagora Manufaktúra Kft., 1037 Budapest, Perényi út 29. 10. ép. fszt.1. Amint megérkezett, visszautaljuk neked a termék árát.

 

 ►MEGNÉZEM A TERMÉKEKET 

Webáruház készítés