100% Pénzvisszafizetési garancia

Tudjuk, hogy nehéz egyik napról a másikra lecserélni a régóta használt krémeidet, ezért szeretnénk megkönnyíteni a helyzetedet. Csak minőségi, a BDIH magas szintű előírásainak is megfelelő, nagyrészt bio alapanyagokat használunk. Kozmetikumainkat ÁNTSZ által engedélyezett, higiénikus műhelyben, nagy odafigyeléssel gyártjuk az 5 éven keresztül fejlesztett receptjeink alapján. Biztosak vagyunk termékeink kiválóságában, de ha neked valamiért mégsem nyeri el tetszésed valamelyik termékünk vagy esetleg egyéni bőrérzékenységed van, vásárlásod után 60 napig még dönthetsz úgy, hogy visszaküldöd nekünk a vásárolt terméket, és mi 100%-ban visszafizetjük az árát. (Erre addig van lehetőséged, amíg a termék kevesebb, mint felét használtad el.)

A kockázatot tehát átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted a több mint 50 bioaktív gyógynövény felhasználásával készülő natúr kozmetikumaink kényeztető hatásait. 

Ha a visszaküldés mellett döntenél, írj nekünk egy emailt a nagora@nagoramanufaktura.hu email címre az alábbi információkkal:

  • Termék neve
  • Termék tételazonosítója (a címkén találod)
  • Miért szeretnéd visszaküldeni a terméket
  • Bankszámlaszámod és a neved

 

Erre azért van szükség, hogy be tudjuk azonosítani a terméket és a gyártási tételt, és ez alapján a visszajelzésedet be tudjuk építeni a fejlesztéseinkbe.

 

Ha elküldted az emailt, küldd vissza a megmaradt krémet (min. 50%-ban) az alábbi címre (a szállítás költsége téged terhel): Nagora Manufaktúra Kft., 1037 Budapest, Perényi út 29. 10. ép. fszt.1. Amint megérkezett, visszautaljuk neked a termék árát.

 

 ►MEGNÉZEM A TERMÉKEKET 

Webáruház készítés