Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Szűrés
Bőrtípus
Összetevők

Anti-aging

A bőröregedés egy természetes folyamat, mely életünk 25. éve körül kezdődik. Ekkor kezdenek láthatóvá válni az öregedés első pici jelei, a finom vonalak, melyek később mélyebb ráncokká, barázdákká mélyülnek és a bőr láthatóan veszít rugalmasságából, tónusából. 

A bőröregedés belső oka a hámsejtek lassabb ütemű cserélődése, a csökkent lipidtermelés és 25 éves korunktól a kollagéntermelés évente 1%-kal csökken. Külső oka pedig a bőrünket ért napi oxidatív stressz, melynek folyamán a szervezetben szabad gyökök képződnek és ezek a sejtek károsítása által öregedést okoznak. Ilyenek a napfény, a dohányzás, az egészségtelen étkezés, a szmog. De az is öregítheti a bőrt, ha nem megfelelően ápoljuk, ha nem kapja meg a számára megfelelő táplálást, odafigyelést.

Az anti-aginget nem lehet elég korán elkezdeni a táplálkozásunkra, az életmódunkra való odafigyeléssel és a megfelelő gyógynövényes bőrápolással.

Nappali rutin: reggeli langyos vizes arclemosás után tonizálás anti-aging, erősen antioxidáns Flower power szépítő arctonik esszenciával + kékfény védelem és anti-aging Peony-hyaluron booster + nappali bőrápolás bőrtípusnak megfelelő anti-aging nappali arckrémmel/arcgéllel/arczselével.

Esti rutin: kímélő arclemosás bőrtípusnak megfelelő arclemosóval + esti tonizálás Bio rózsavíz permettel + éjszakai bőrápolás bőrtípusnak megfelelő anti-aging éjszakai arckrémmmel/arcgéllel

Booster-ek, extrák: mimikai ráncokra Argán szemkörnyékápoló + rugalmasság és tónus javítására Serum 09


27termék 120
27termék 120