Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Szűrés
Aktív összetevők
Bőrtípus

Szemkörnyékápolók

A Nagora szemkörnyékápolók, anti-aging szérumok, esszenciák egyedülállóan magas gyógynövény hatóanyag koncentrációval és klinikailag bizonyított hatóanyagokkal készülnek. Minden termék esetében sima víz helyett 100% tisztaságú bio virág- és gyógynövényes vizeket használunk, és kihagyjuk a divatos, de szervezetünkben felhalmozódó káros vegyszereket, olcsó felesleges kitöltő anyagokat.


4termék 14

A szemkörnyéki ráncok kialakulása

A szemkörnyéki ráncok kialakulása elkerülhetetlen. Az idő előrehaladtával csökken bőrünk kollagén- és az elasztin termelése, amely következtében nehezebben regenerálódik, veszít rugalmasságából és feszességéből. A mindennapi stressz, szmog, sminkelés és a mimikai izmok működése mind-mind elősegítik a ráncok kialakulását. Szerencsére nálunk megtaláljátok azokat a 100% natúr szemránckrémeket, anti-aging szérumokat, melyek segítenek lelassítani a ráncosodás folyamatát és regenerálják, feszesítik a bőrt. Mindezt persze csakis mindenmentes, gyógynövényes formában.:)

Szemkörnyékápolás ráncok, sötét karikák, táskás duzzanat ellen

Rengeteg tippel lehet találkozni, amellyel csökkenthetjük a ráncosodás kialakulását, mi is megosztottunk egy párat itt. A megfelelő szemkörnyékápoló használata is fontos. A Nagora szemránckrémeket, szérumok és esszenciák eredményességét botox hatású peptidek, niacinamid, koffein, hialuronsav és több tucat gyógynövény garantálja. Ezek az anyagok serkentik a kollagén szintézist és az elasztin termelődést, ezáltal regenerálják a bőr szerkezetét. Javítják az anyagcserét, feltöltik és hidratálják a mélyebb rétegeket, kisimítva a szemkörnyéki finom ráncokat. Világosítják a sötét karikákat, táplálják a szemkörnyéki területeket, homogénebb bőrképet és rugalmasabb arcbőrt eredményezve.

A könnyed állagú, gyorsan felszívódó szemkörnyékápolók, anti-aging szérumok mind a száraz, normál vagy akár a kombinált, zsíros bőrre is sikeresen alkalmazhatóak. Csökkentik a szem alatti táskák, duzzanatok kialakulását és hidratálják a szemkörnyéki érzékeny területeket. Alkalmazásuk után a bőr érezhetően feszesebbé válik.