Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Szűrés
Aktív összetevők
Bőrtípus

Tini bőr

A tini bőr jellemzői általában: olajosan fénylő, tág pórusú, zsíros tapintású, általában mitesszeres, pattanásos.

Nappali rutin: 1. arclemosás: Rózsavíz permet vagy ha nagyon olajosnak érzed reggel is az arcodat, akkor Acne Control tengeri algás pórustisztító gél 2. pórusösszehúzás és mattítás Pure & Matte arctonik esszencia 3. nappali arcgél: Teafa faggyúharmonizáló arczselé

Esti rutin: 1. arclemosás: Acne Control tengeri algás pórustisztító gél 2. Ha az arcodat húzódónak érzed az esti arclemosás után, akkor használd a Faggyú-harmonizáló rozmaringos krémgélt.

Amennyiben a zsíros, tisztátalan bőr a test más részein is jelentkezik: Acne Control fekete szenes szappan a megoldás mosakodásra.

Kifejtett arcápolási rutinok a termékek alatt.


11termék 111

Nappali rutin

Reggel tiszta vízzel mosd meg az arcod.

Vagy ha nem szeretnéd, hogy klóros víz érje az arcodat:

Bio rózsavíz permet: fújj az arcodra rózsavíz permetet és töröld át egy mosható arctisztító koronggal. Tisztít, véd, erős antioxidáns és véd az öregedés ellen.

Vagy ha reggel nagyon olajosnak érzed a bőrödet (főként nyáron, meleg időben):

Acne Control tengeri algás pórustisztító gél: dörzsölj el a nedves kezedben/mosható arctisztító korongon egy nyomás kímélő arctisztító gélt és mosd át vele az arcod. Vízzel öblítsd le és töröld szárazra.

Pure & Matte pórusösszehúzó és mattító arctonik esszencia: megtisztított arcodra fújj arctonik esszenciát. Csökkenti a mitesszerek számát, összehúzza a pórusokat és még a reggeli karikákat sem kíméli.

Ha szeretnél, itt megállhatsz. Kész is vagy. Ha viszont szeretnél az arcodnak egy erős védelmet a napi szennyeződésekkel szemben:

Teafa faggyú-harmonizáló arczselé: még mielőtt megszáradna az arctonik, kenj rá Teafás arczselét, mely kordában tartja a túlműködő faggyúmirigyeket, nyugtatja a bőrt, lassítja az öregedését és véd a bőrt napközben érő szennyező anyagokkal szemben.

Esti rutin

Acne Control tengeri algás pórustisztító gél: dörzsölj el a nedves kezedben/mosható arctisztító korongon egy nyomás kímélő arctisztító gélt és mosd át vele az arcod. Vízzel öblítsd le és töröld szárazra.

Ha szeretnél, itt megállhatsz. Kész is vagy. Ha viszont ezután igényli a bőröd a további táplálást vagy száraznak, húzódónak érzed a felszínét:

Bio rózsavíz permet: A megtisztított arcodra fújj rózsavíz permetet. Nyomkodd be a tenyereddel. Erős antioxidánsként semlegesíti a napközben a bőrödben keletkező szabadgyököket és véd az öregedés ellen.

Faggyú-harmonizáló rozmaringos krémgél: még mielőtt megszáradna az arcod, kend be rozmaringos krémgéllel, mely erősíti bőröd védőrétegét, gátolja az aknét okozó baktériumok szaporodását, kordában tartja a gyulladásokat, mitesszereket, erőteljesen hidratál és erősíti a bőr védőrétegét.