Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Blog

Köszönjük, hogy együtt segíthettünk! - 2020 Nagora adomány

Prokaj Bea
Prokaj Bea
2021.01.11 10:11
Köszönjük, hogy együtt segíthettünk! -  2020 Nagora adomány

Köszönjük, hogy 2020-ban is együtt segíthettünk. Jó látni, hogy ilyen sokan értékeljük az ápolók erőn felüli munkáját. A szavazatotok alapján a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház kapta a Nagora ajándékcsomagot. Megmutatjuk nektek is.

A társadalmi felelősségvállalás a kezdetektől fontos számunkra, így minden évben kiválasztunk egy családot, alapítványt vagy ügyet, amit a karácsonyi bevételünk egy részével támogatunk.

Idén az ápolónőket választottuk, akik a koronavírus közepette áldozatos, fáradhatatlan munkával támogatnak, gyógyítanak minket és szeretteinket. Teszik ezt úgy, hogy nekik is van családjuk és nőként a háztartás mellett a mostani időkben sokuknak az otthoni tanulásban is segíteniük kellett az egész napos munka után. Kockáztatják saját és szeretteik egészségét azért, hogy rajtunk segítsenek.

Az irántuk érzett tisztelet és hála mellett a Nagora ezen a karácsonyon úgy döntött, hogy őket szeretné meglepni, így 200,000 Ft értékben felajánlottunk egy Fitoszterolos intenzív bőrvédő krém csomagot az általatok választott kórház intenzív osztályán dolgozó nővérek számára.

Tudjuk, hogy nekik a COVID-19 miatt még fokozottabban kell figyelni a fertőtlenítésre, így a kezük sokkalta jobban kiszárad és kirepedezik, ami támadási felület a vírusoknak, melyek a mikrosérüléseken keresztül könnyebben bejuthatnak a szervezetbe. A fitoszterolos bőrvédő krém jól felszívódó, intenzív ápolás a száraz, kirepedezett, ekcémás bőrfelületeknek. Bio körömvirágolajat, kamillaolajat, értékes növényi fitoszterolokat, aloe verát és panthenolt adtunk hozzá, ami még a legérdesebb részeket is hidratálttá és puhává varázsolja.

Még decemberben meglátogattuk a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórházat, hogy személyesen adjuk át nekik a kézkrém csomagot. A járványhelyzet miatt és mivel ők már elsők között megkezdték beoltani az embereket nagyon elfoglaltak voltak, így nem tudtunk bemenni az osztályra, csak az előtérben adtuk át a csomagokat. Testközelben is megtapasztaltuk, hogy milyen feszített munka folyik a kórházban emberhiány közepette és tudjuk, hogy nemcsak itt, hanem országszerte is mennyire leterheltek az osztályok.

Kedves Ápolók, egészségügyben dolgozók!

Szívmelengető volt látni, hogy mintegy 5000 ember szavazott. Ez is azt mutatja, hogy bár nem feltétlenül látjátok a mindennapokban, de mind hálásak vagyunk nektek, megbecsüljük a munkátokat és tiszteljük a példaértékű kitartásotokat. Tudjuk, hogy jelen körülmények között ezt nem lehet másként csinálni, mint szívből és igazi hivatástudattal. Köszönjük!

 

Adományozás covid

 

Köszönjük nektek is, hogy együtt segíthettünk.

Vigyázzunk egymásra, szeretettel:

Bea és Gréta

Tetszett? Oszd meg, hogy mások is elolvashassák!