Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Blog

Anti-aging helyett WELL-AGING

Prokaj Bea
Prokaj Bea
2022.08.10 09:16
Anti-aging helyett WELL-AGING

"Lehetsz észbontó harmincévesen, elbűvölő negyvenévesen, és ellenállhatatlan egész hátralevő életedben." - Coco Chanel

A "well-aging" = "jól öregedni" számunkra azt jelenti, hogy elfogadjuk, hogy az élet folyamatos változás és minden korban megtaláljuk az értéket.

 

MIT JELENT A WELL-AGING?

Régóta foglalkoztat minket a dolog, hogy találjunk egy jobb szót, mint az anti-aging, hiszen az időt nem lehet megállítani, sem megfordítani, nem lehet nem öregedni és talán felesleges is ellenállni. Az idő múlása ugyanis az élet része.

Amit lehet azonban, lehet jól öregedni, lehet minden korban meglátni a szépet, lehet támogatni a testünket, a bőrünket olyan gyógynövényekkel, melyek helyreállítják a természetes működést, melyek pótolják a kor előrehaladtával csökkenő, a bőr rugalmasságáért és ragyogásáért felelős anyagokat.
Lehet hidratálni kívülről, belülről, lehet regenerálni és meg lehet tölteni élettel a sejtjeidet, így sokáig fiatalos, szemet gyönyörködtető és természetesen szép maradhatsz.

Well-aging

A "well-aging" = "jól öregedni" számunkra azt jelenti, hogy elfogadjuk, hogy az élet folyamatos változás és minden korban megtaláljuk az értéket.

Nem akarjuk a 20-as/30-as éveinket konzerválni, hanem együtt áramlunk az élettel és hálával fogadjuk, amit hoz. Remélhetőleg bölcsebbek leszünk és az arcunkon megjelenő ráncok már megannyi kedves emléket idéznek. Más a szerepünk nőként, de korántsem kevesebb.

Erre tökéletes példa egyik kedvenc gyógynövényünk, a csipkebogyó vagy vadrózsa (Rosa canina). Ez a csodás növény fiatalon gyönyörű rózsabokor (csipkerózsa), majd később sötétvörös termést hoz, a csipkebogyót, melyből értékes lekvár készül.

A nő ugyanilyen. Élete során változik, átalakul, de éppolyan csodálatos teremtmény marad.

Well-aging 2
Nőként természetesen mi is szeretnénk vonzóak maradni, aminek záloga az egészséges, ragyogó bőr. Hisszük, hogy lehet méltósággal öregedni és van, aki ehhez szépészeti beavatkozást választ és van, akit kevésbé zavarnak az idő látható nyomai. Minden nő ugyanúgy ragyoghat, függetlenül attól, hogy milyen utat jár be.
Mi a nagorával olyan kristálytiszta kozmetikumokat alkotunk több, mint 60 gyógynövénnyel, bioaktív és smart hatóanyagokkal, melyek segítenek visszaállítani bőröd természetes barrier rétegét, pótolják a hialuronsavat, serkentik a kollagén és elasztán termelődést, hidratálnak, regenerálnak, feltöltenek antioxidánsokkal, így a bőröd legszebb varázsában ragyoghat. Mert hisszük, hogy minden nő elbűvölő.
Mi gondoskodunk bőröd szépségéről és egészségéről, hogy Te a saját feladataiddal törődhess és azt az időt, amit a számodra tökéletes bőrápoló termékek megkeresésére fordítanál, magadra és szeretteidre fordíthatod.
A nagora segít a nőknek tudatosabbá válni a bőrüket illetően. Hisszük, hogy minden nőnek jár a szép és egészséges bőr, ezért első lépésként ingyenesen online bőrtípustesztünk segítségével megállapítjuk a helyes bőrtípusodat, megtanítjuk hogy milyen összetevőket érdemes elkerülni a kozmetikumokban és helyettük mit használni. Elküldjük személyre szabott szépséggyógynövényeid listáját is. Nálunk minden terméknek lelke van hiszen mindegyik élő anyag, a természet legjavát kapod, egy nagora tégelybe zárva.

Well-aging 3

..és még valami. Tudjuk, hogy az online tér kevéssé alkalmas a Nagora krémek tápláló, gyógyító élményényének, kellemes, gyors felszívódású állagának és természetes illatvarázsának közvetítésére, ezért 60 nap pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre.

Ha érdekelnek további érdekes és hasznos tartalmak és fontos számodra az egészséges, környezettudatos életmód, iratkozz fel levelezésünkre itt.