Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Blog

Friss vacsora az asztalra, friss natúrkozmetikum a bőrödre

Prokaj Bea
Prokaj Bea
2016.01.02 11:55
Friss vacsora az asztalra, friss natúrkozmetikum a bőrödre

Mit tennél szívesebben a vacsoraasztalra: a nagymama kertjében frissen szedett paradicsomból főzött mártást, frissen gyúrt házi tésztával vagy konzerv, félkész terméket?

 Érthető, hogy a mai rohanó világban nincs mindenkinek ideje arra, hogy mindennek gondosan utánajárjon, mindent beszerezzen és nagy odafigyeléssel elkészítsen. Érthető, hogy nem akarjuk elvenni az ezzel járó időt a családtól, a barátoktól, a hobbitól. A nagora leveszi a válladról ezt a terhet, és abban segít, hogy minél kevesebb káros anyagot vigyél be a szervezetedbe, és hogy tested első védelmi vonala - a bőröd -  mindig frissen kapja meg az értékes, káros anyagoktól mentes táplálást. Legalább a bőröd miatt nem kell tovább aggódnod! 

                            

Miért jobb a friss natúrkozmetikum?

- élvezheted a hidegen sajtolt, natúr, teljes értékű növényi olajok és zsírok jótékony hatásait

- az értékes olajok, zsírok mellett gyógynövényes- és virágvizek növényi illóolaját és tápanyagait is tartalmazzák

- nem szükséges hozzáadnunk semmiféle adalékanyagot a hosszú eltarthatóság, szagtalanság vagy színezés érdekében

- tartósítószer-mentesek vagy csekély mennyiségű természetazonos tartósítószer felhasználásával készülnek.

 

 

A nagora natúrkozmetikumok maximálisan bőrbarátok és garantáltan káros anyag mentesek, hiszen az alapanyagok egytől-egyig megfelelnek a német BDIH natúrkozmetikumokra vonatkozó szigorú előírásainak. A friss natúrkozmetikumok egyszerre segítik bőröd zsírsavkészletének helyreállítását, és hidratálják bőrödet értékes tisztított-, gyógynövényes- és virágvizekkel. Bőröd természetes funkcióit támogatják, és segítik azt védelmi feladatainak ellátásában. Nem tömítik el a pórusokat, segítik a bőr természetes megújulását, rugalmasságának megőrzését.

 

A nagora termékeit rendelésre, frissen készítjük, így biztosítható, hogy a krémeid valóban frissen kerüljenek a bőrödre. Ez azt is lehetővé teszi számunkra, hogy olyan kiváló minőségű, teljes értékű tápanyagokat tudunk felhasználni natúrkozmetikumaink készítéséhez, melyeket a kevésbé eltartható tulajdonságuk miatt a kereskedelem száműzött termékeiből. Ezzel is az a célunk, hogy bőröd valóban a legjobbat kapja, és kozmetikumaiddal semmilyen káros anyagot ne vigyél be a szervezetedbe. 

 

Szerző: Prokaj Bea

Ha tetszett, oszd meg másokkal is.