Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Blog

Természetes szépség szérummal, a környezetnek is tetsző módon

Gréta
Gréta
2020.09.24 12:30
Természetes szépség szérummal, a környezetnek is tetsző módon

Sokunk számára fontos, hogy ne csak a bőrünket legjobban tápláló natúrkozmetikumokkal kényeztessük testünk elsődleges védelmi vonalát, de még a környezetünknek is a lehető legkisebb kárt okozzunk a napi szépségápolási rutinunkkal. Éppen ezért, ha te is úgy érzed, hogy itt az ideje egy kicsit SLOW-ra váltani, akkor érdemes lenne a szérumot is beépítened a bőrápolási rutinodba.

Biztosan te is sokat gondolkodtál már azon, hogyan tudnád az évek látható nyomait a lehető legtermészetesebben megelőzni és visszanyerni bőröd fiatalos szépségét, egészséges ruganyosságát olyan termékkel, ami még a környezetet sem terheli felesleges hulladékokkal, állatkísérletekkel vagy természetszennyező előállítási folyamatokkal.

 

Ebből kifolyólag és persze a szérumokban rejlő természetes növényi olajok és hatóanyagok miatt is érdemes elgondolkodnod azon, hogy nemcsak a bőrtípusodnak megfelelő arclemosót, virágvizes tonizálót vagy arckrémet használod a mindennapi bőrápolás során, hanem az anti-aging hatású szérumnak is adsz egy lehetőséget a bizonyításra.

 

 Szérum

 

A szérum nincs életkorhoz kötve, bármilyen korosztály számára hasznos bőrtápláló forrás, azonban 40 éves kor felett már egyenesen ajánlott a használata, valamint rendkívüli bőrérzékenység esetén is. Mivel nem tartalmaz illóolajat sem, várandós és szoptató édesanyaként is nyugodtan felvihető a bőrödre, hiszen semmilyen, a babád számára káros anyag nincsen benne.

 

A Serum 09-cel például olyan bio olajkombinációhoz juttathatod a bőröd, amitől az könnyebben és látványosabban nyeri vissza a fiatalságát. Ez nem egy hangzatos szlogen, mert ez a bio borágó- és inkamogyoróolajat egyaránt tartalmazó esszencia tele van a bőr számára hasznos superseed és superfood bio olajokkal.

Miről kapta a nevét a Serum 09?

 

SERUM 09, azaz 9 bio 100% tisztaságú szűz olaj...és más semmi! A Nagora folyékony aranya minden bőrtípusra:
 

  1. Bio jojoba olaj: erősíti a bőr védelmi funkcióit,  megköti a nedvességet, puhává, bársonyossá varázsolja. Gátolja az aknét okozó baktériumok szaporodását, így a gyulladásra hajlamos bőr is szereti.
  2. Bio borágó olaj: figyelemreméltó bőrregeneráló, szerkezetjavító, öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik, javítja a bőr kinézetét, rugalmasságát, tónusát.
  3. Bio argánolaj: folyékony aranynak is nevezik, magas alfa-tokoferol tartalmának köszönhetően, ami szervezetünk legaktívabb antioxidánsa. Fontos szerepe van a ráncok kialakulásának megelőzésésben, visszaállítja a bőr rugalmasságát, feszességét.
  4. Bio inkamogyoró olaj: az inkák kincse, melyet a perui őslakosok évszázadók óta termesztenek és használnak. Különleges zsírsavszerkezetének köszönhetően javítja a sejtanyagcserét, sejtmegújító hatású. Bőrhibák, hegek kezelésére is megoldást nyújt, különösen alkalmas ekcémás, gyulladásra hajlamos bőr ápolására.
  5. Bio makadámia dió olaj: magas palmitoleinsav tartalma lehetővé teszi ennek az értékes zsírsavnak a bőrben való pótlását, hiszen a kor előrehaladtával ennek mennyisége a bőrben jelentősen csökken. 
  6. Bio vadrózsa olaj: Igazi kincs 30-on túl. Transzretinolsav tartalma támogatja a kollagén- és elasztán-termelődést, segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében és csökkenti a bőr fényöregedési jeleit (dermatoheliosis).
  7. Bio avokádó olaj: Magas A-, E-, D-vitamin, fitoszterol és lecitin tartalma miatt jelentős szerepet játszik a bőr védőrétegének erősítésében, felületi- és mélyhidratáló. Bőrpuhító, erős antioxidáns. 
  8. Bio gránátalmamag olaj: a növényi olajok közül a legmagasabb koncentrációban tartalmazza az omega-5 zsírsavak közé tartozó punicin-savat, amely segíti a sejtek újraképződését és javítja a bőr rugalmasságát, 30 éven túl ajándék az arcnak, nyaknak és dekoltázsnak.
  9. Bio ligetszépe olaj: magas linolsavtartalma miatt a sejtmembránok felépítésében, regenerálásában is részt vesz és megelőzi a bőr korai elöregedését.

 

Milyen hatásra számíthatsz a Serum 09 használatával?

 

A SERUM 09 egy superseed és superfood növényi olajok kombinációjából készült 100% hatóanyag tartalmú szérum, 100% bio esszencia. A lehető legtisztább, legtermészetközelibb formula, így a lehető legmagasabb a hasznosulása a bőröd szempontjából, minden cseppjét elixírként issza be a bőröd. Egy prémium minőségű, intenzív anti-aging terápia a slow szépségápolás jegyében, amit könnyedén beilleszthetsz a meglévő szépségápolási rutinodba bármely éjszakai krémed kiegészítéseként,  és máris botox és szike nélkül tettél egy extra lépést bőröd egészségéért, fiatalságáért, feszességéért.

 

Ezek a növények ugyanis már kis mennyiségben is nagy koncentrátumban tartalmaznak olyan vitaminokat, fitoszterolokat és zsírsavakat, hogy neked már nem is lesz más dolgod, mint néhány kényeztető mozdulat segítségével – egy alapos arctisztítás után – belemasszírozni a nedves bőrödbe ezt az ütős koncentrátumot.

 

Ennek a 100%-os bio esszenciának köszönhetően a bőröd ismét olyan rugalmas lehet, mint újkorában. De legalábbis, mint néhány évvel ezelőtt, mielőtt a szemed környékén vagy a mosolyzónában a ráncok elkezdtek volna finom nyomot hagyni az arcodon.

 

Az anti-agingen kívül a szérumban a makadámia dió olaj kiváló hidratáló, az inkamogyoró olaj regeneráló és sejtmegújító, a borágó olaj szerkezetjavító hatása érvényesül, így gyakorlatilag bőrtípustól függetlenül bárki használhatja a szemkörnyék ápolására, a fakó orcák élettel való megtöltésére vagy akár az egész arc hidratálására. Legyen szó akár normál vagy száraz, esetleg kombinált vagy nagyon érzékeny bőrről, bátran használhatod, hiszen a 100% aktív hatóanyagtartalom mellett, nélkülöz minden olyan hozzávalót, ami hosszú távon inkább csak árt a bőrödnek.

 

Ilyen például mindenféle kőolajszármazék, parabén, állati eredetű alapanyag vagy szintetikus illatanyag, esetleg színezék – ezekkel a szérumban biztosan nem fogsz találkozni. Ellenben az enyhe, kellemes gyógynövényillattal, 100%-ban lebomló összetevőkkel és visszaváltható tégelyekkel igen, hiszen erről szól a SLOW: a természetességről mindenekfelett, éppen ezért ez a zero wasterek számára is élhető kozmetikum.

 

Összefoglalva: Miért érdemes kiegészítened a napi arcápolási rutinodat szérummal?

  • Egy extra lépés bőröd fiatalságáért, egészségéért.
  • Botox és szike nélkül: ha elmúltál 40 éves mindenképp, de fiatalabbaknak is segít megőrizni a bőr rugalmasságát, feszességét, tónusát.
  • Bármilyen éjszakai krém mellett/helyett használhatod, de természetesen a 100% natúrkozmetikumokkal együtt éri el maximális hatását, mivel így nem blokkolja a felszívódását pl. kőolajszármazék és így juthat el a bőr legmélyebb rétegeibe.
  • A superseed és superfood bio növények már kis mennyiségben is rengeteg hatóanyagot tartalmaznak koncentráltan, így a belőlük hidegen sajtolt (nyers), extra szűz olajok bővelkednek vitaminokban, fitoszterolokban, értékes és különleges zsírsavakban és egyéb bőrápoló összetevőkben.
  • Illatmentes, így érzékeny bőrre is megfelelő, várandósoknak kifejezetten ajánljuk.
  • A lebomló természetes összetevőknek, környezetbarát csomagolásnak köszönetően használatával a bolygóra is vigyázol és hozzájárulsz a környezetterhelés csökkentéséhez.

 

Így építsd be a bőrápolási rutinodba

 

Természetesen a szérum használatának is megvan a maga természetes helye és ideje. Akkor fejti ki legjobban a hatását, ha az esti órákban viszed fel a bőrödre. Ha lépésről lépésre nézzük a folyamatot, akkor jársz a legjobban, ha először a bőrtípusodnak megfelelő termékkel alapos arc-, nyak- és dekoltázstisztítást végzel, majd egy kis virágvizes tonizálással plusz hatóanyagokhoz juttatod a bőrödet. Ezt követően jön a szérum, amiből csupán egy borsószemnyi mennyiséget kell egyenletesen eloszlatnod a még virágvíztől nedves bőrödön, majd várnod kell 1-2 percet, hogy a bőröd magába igya ezt a tápláló finomságot. Végezetül kend be magad a szokásos éjszakai krémeddel és már készen is vagyunk. Ezzel a módszerrel biztos lehetsz benne, hogy megadod a bőrödnek mindazt a gondoskodást, amire szüksége van az üde, természetes és fiatalos bőr érdekében.

 

Te kipróbáltad már a Serum 09-et? Írd meg a tapasztalataidat nekünk a Nagora Női Körben!

 

Szerző: Klibán Gréta


Ha érdekelnek további érdekes és hasznos tartalmak és fontos számodra az egészséges, környezettudatos életmód, iratkozz fel levelezésünkre itt.

Tetszett? Oszd meg, hogy mások is elolvashassák