Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Blog

10+1 dolog, amivel te is segíted a Földet, ha a Nagora-t választod

Gréta
Gréta
2016.10.21 18:28

A kezdetektől fontos, hogy minimalizáljuk ökológiai lábnyomunkat és egy élhető bolygót hagyjunk az unokáinknak.

 1. Nem használunk káros alapanyagokat, amik terhelik a Földet.
 2. Az általunk használt olajok, zsírok és virágvizek 83%-a fenntartható, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.
 3. Nem célunk hogy felesleges termékekkel halmozzunk el. Fejlesztéseink a természetes bőrfunkciók helyreállítását és támogatását célozzák, nem célunk hogy szárítsuk a bőrödet, csak azért hogy minél több terméket vásárolj, sőt kevesebb testápoló termékre lesz szükséged, mivel a bőröd hosszú távon újra természetesen fog majd működni.
 4. Nem tartunk nagy raktárkészletet, nincs rajtunk maradt, kidobandó termék.
 5. A csomagolásnál nem használunk felesleges csomagolóanyagot, címkéink, bilétáink, dobozaink lebomló papírból készülnek és szelektíven gyűjthetőek, a dobozok térkitöltő anyagául pedig környezetbarát fagyapotot választottunk. 
 6. Kézzel és nem energiaigényes nagyipari gépekkel készítjük a termékeket, így kevesebb a környezetszennyezés.
 7. A gyártás során különösen odafigyelünk, hogy óvjuk környezetünket, a lehető legkevesebb hulladékot termeljük. Beszállítóink csomagolóanyagait újra felhasználjuk, a visszaküldött tégelyeket újrahasznosítjuk. Részletek itt. Amit pedig mi nem tudunk újrahasznosítani, azt szelektív gyűjtőkben helyezzük el. 
 8. gyártási tevékenységet koncentráltan végezzük, hogy minél hatékonyabb, ezáltal környezettudatosabb legyen az erőforrásaink kihasználása, pl. minél kevesebb a szállítással járó szén-dioxid kibocsátás.
 9. Magas színvonalú minőségbiztosítási elveket követve, a világ élvonalába tartozó Lean 6 Sigma rendszer szerint működünk, ezáltal képesek vagyunk minimalizálni a selejtek számát és a felesleges tevékenységet, csökkentve ezzel a környezet terhelését és az erőforrások pazarlását.
 10. Online értékesítünk, nem használunk papírt a megrendelések rögzítéséhez és a számlákhoz sem. Minden tevékenységet, amit csak lehet, elektronikusan végzünk. A gyártást azért nem. :)
 11. Kommunikációnkban is fontosnak tartjuk a környezettudatosságot, írásainkban mindenkit a felelősségteljes, természetközeli életmódra buzdítunk.

Ha érdekelnek további érdekes és hasznos tartalmak és fontos számodra az egészséges, környezettudatos életmód, iratkozz fel levelezésünkre itt.

Csak nőknek: Ha érdekelnek a női témák (szépségápolás, tudatos életmód, egészség, nőiség) egy odafigyelő, támogató, inspiráló, tudatos, biztonságos női térben, gyere el a modern fonóba, csatlakozz zárt facebook csoportunkhoz, a Nagora Női Körhöz.