Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Blog

Bemutatkozik a Nagora csapat új tagja, Kávai Viki

Prokaj Bea
Prokaj Bea
2019.06.04 21:31
Bemutatkozik a Nagora csapat új tagja, Kávai Viki

Szia! Kávai Viki vagyok, elsősorban olyan rendezvényeken fogsz velem találkozni, ahol a Nagora termékek megjelennek. Szeretek az emberekkel találkozni, beszélgetni és megismerni, hogy kinek milyen útja vezetett hozzánk, mi volt vagy mi lesz az ő Nagora története.

Mondhatnánk, hogy az én történetem egy véletlennek volt köszönhető, de tudjuk, hogy véletlenek nem léteznek. Főleg nem ennyi egymás után, ami velem megtörtént.

Gyakran utazok és jógázok, nem meglepő hogy az életszemléletem is a természet irányába húz. Bő egy éve a Facebookon megtetszett egy felhívás: 21 nap hála!
Nem sokat gondolkoztam, csatlakoztam és lelkiismeretesen csináltam nap mint nap.

Ahogy belemerültem, elkezdett érdekelni, hogy ki áll mögötte, ekkor találkoztam először a Nagora Manufaktúra névvel. Natúr kozmetikum, mindenmentes termékek, tök jó! És milyen jó fejek, hogy a nyomulós reklámok helyett ilyen inspiráló játékot is kitalálnak, nagy pirospont!

A következő meglepetés akkor ért, amikor a játék végén engem sorsoltak ki nyertesnek és kaptam egy csomó terméket ajándékba. Naptej, arckrém, lemosó, stb. Wow! Testközelből megtapasztalhattam a termékek hatását. Pár hetes használat után jött el az a pont, amikor magamban minimum egy Golden Globe díjat adtam a Nagora termékeknek.


Aztán tavaly a Vegán Foodfest-re kilátogatva “véletlenül” figyelmes lettem egy ismerős logóra a kiállítók sorában: hoppá, ez a Nagora! Odamentem, bemutatkoztam és szóba elegyedtünk Grétával, a Nagora Manufaktúra szakmai vezetőjével. Igazán itt érintett meg a Nagora szellemisége: a felkészültség, az elhivatottság, a profizmus és a természet iránti mély tiszteletet. Itt még úgy váltunk el, hogy szóba sem került a munka, ám a következő héten egy képkeretezőhöz kellett beugranom, aki mellett “véletlenül” milyen üzlet volt? Na vajon? Hát persze, a Nagora Manufaktúra.


Természetesen bementem és megint jót beszélgettünk, ekkor kérdezett rá Gréta, hogy lenne kedvem csatlakozni a csapathoz? Gondolom nyilvánvaló, hogy mit válaszoltam. ;)
Immár büszke Nagorásként nagyon várom, hogy mielőbb találkozhassak Veled valamelyik rendezvényen!

Üdv, Viki

 

Ha érdekelnek további érdekes és hasznos tartalmak és fontos számodra az egészséges, környezettudatos életmód, iratkozz fel levelezésünkre itt.

Tetszett? Oszd meg, hogy mások is elolvashassák!