Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Hírek

Nemzetközi díjat nyertek a Nagora natúrkozmetikumok

2023.03.20 17:16
Nemzetközi díjat nyertek a Nagora natúrkozmetikumok

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy idén 5 Nagora natúrkozmetikum kapott díjat a világ legrangosabb, természetes, etikus és fenntartható kozmetikai brandjeinek megmérettetésén, a The Beauty Shortlist & Wellbeing Awards-on.

A nemzetközileg elismert díjért idén több, mint 46 ország kozmetikai gyártói szálltak versenybe. A 100%-ban független, reklámoktól, szponzorációtól és fizetett kollaborációtól mentes, 3 kontinens szakértőiből álló testület az alábbi Nagora natúrkozmetikumokat díjazta “The Beauty Shorlist Awards 2023 Commended” (Ajánlott) díjjal:

RÓZSALIGET ARCLEMOSÓ GÉL KOMBINÁLT ÉS ZSÍROS BŐRRE

Kíméletes AHA gyümölcssavas arctisztító gél a kombinált, zsíros, pattanásos bőr igényeire szabva, 3 rózsafa erejével. Enyhe rózsa illata kiegyensúlyoz. Használatával bőröd makulátlanul tiszta lesz. Az enyhe hámlasztó hatású hibiszkusz segítségével a felesleges faggyú és az elszarusodott hámsejtek távoznak, megszűnnek a fénylő foltok az arcbőrödön. A damaszkuszi rózsa életet lehel arcodba, felfrissíti és üdévé teszi arcbőrödet. A kamilla és a vadrózsa segít a bőrnek megküzdeni a gyulladásos folyamatokkal.

ACNE CONTROL TENGERI ALGÁS PÓRUSTISZTÍTÓ GÉL

Bőrtípus specifikus arclemosás és pórustisztítás 1 lépésben. Faggyú-harmonizáló tengeri algával, cinkkel és niacinamiddal készülő pórustisztító gél, a tini és felnőttkori zsíros, pattanásos, problémás bőr igényeire szabva. Használd az esti rutinod első lépéseként (nincs szükség külön arclemosóra és még egy bőrtípusspecifikus pórustisztítóra)! Nem szárítja a bőrt és megőrzi annak védő barrier rétegét, miközben hatékonyan, de gyengéden megtiszítja azt. Javítja a zsíros, pattanásos bőr állapotát, kinézetét. Az Amazonas őserdeiből származó egzotikus pracaxi olajjal nyugtatja az irritált bőrt és AHA gyümölcssavas hibiszkusszal serkenti a bőr megújulásást.

 

FAGGYÚ-HARMONIZÁLÓ, ROZMARINGOS KRÉMGÉL

9 gyógynövény gondoskodása 1 krémgélben a kombinált, zsíros, pattanásos bőr igényeinek megfelelő hidratálással. Éjszakai és nappali használatra is. Azt érzed, hogy a bőröd mosakodás után száraz, húzódik, de néhány óra múlva már olajos foltok jelennek meg rajta? Mitesszerekkel, pattanásokkal is küzdesz, esetleg a bőröd korpázóan hámlik? A Te arcbőrödnek olyan megoldás kell, ami egyszerre szűnteti meg a szárazságot és veszi kezelésbe a mitesszereket, valamint az olajos területeket. A Faggyúharmonizáló krémünkben lévő gyógynövények kiegyensúlyozzák bőröd faggyútermelését, segítenek a bőrnek a gyulladásosokkal való megküzdésben, erőteljesen hidratálnak, helyreállítják a bőr védelmi funkcióit és még az antioxidáns raktáraidat is feltöltik.

SERUM 09 BIO BORÁGÓ- ÉS INKAMOGYORÓ OLAJJAL

Superseed és superfood növényi olajok kombinációjából készült 100% hatóanyag tartalmú szérum, 100% bio esszencia. Intenzív anti-aging terápia a slow szépségápolás jegyében. Ha szeretnél egy extra lépést tenni bőröd fiatalságáért, egészségéért, akkor érdemes kipróbálnod ezt a 100% aktív hatóanyag tartalmú, célzott és intenzív hatású anti-aging bio esszenciát. Iktasd be a napi rutinodba és a bőröd könnyebben visszanyeri fiatalságát, rugalmasságát, feszességét, tónusát. Illatmentes, tartósítószer mentes.

PURE&MATTE PÓRUSÖSSZEHÚZÓ, MATTÍTÓ ARCTONIK ZSÍROS BŐRRE

96% bio hígítatlan, hozzáadott víztől mentes gyógynövény koncentrátum problémás, pattanásos, olajos szeborreás bőrre, mely a pattanásokat, mitesszereket, bőrhibákat és az olajos bőrt veszi górcső alá hegeket enyhítő és erősen antioxidáns, a dél-amerikai Sangre de Drago fából származó sárkányvérrel, bio kakukkfűvel enyhíti a pattanásokat, faggyú-harmonizáló gyógynövényekkel csökkenti a pattanások számát és a bőr olajosságát, niacinamiddal (B3-vitamin) és hamamelisszel húzza össze a pórusokat. A nappali arczselé alá permetezve fejti ki legjobban hatását, de a meleg nyári napokon önmagában is elegendő lehet.

A díjazott termékeket itt tekintheted meg.

MIT KELL TUDNI A THE BEAUTY SHORTLIST & WELLBEING AWARDS-RÓL?

  • A 100%-ban független, szponzorációtól, reklámoktól, fizetett kollaborációtól teljesen mentes The Beauty Shortlist Awards díjat 2012-ben indította útjára az Egyesült Királyságban Fiona Klonarides, a természetes szépségápolással foglalkozó újságíró és az ökológiai életmód szószólója, hogy kiemelkedő természetes, etikus és fenntartható márkákat mutasson be és támogasson.
  • A pályázatokat 3 független szakértői testület bírálja el az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Ausztráliában.
  • A díjakat az átláthatóságukról és etikai fókuszukról ismertek, és a fogyasztók, iparági szakértők, kiskereskedelmi szépségipari vásárlók, iparági hírforrások, újságírók, PR-szakemberek, kiskereskedők és nemzetközi forgalmazók nagy figyelemmel kísérik.
  • Egyenlő versenyfeltételeket biztosítanak a globális márkák és a kisebb kézműves márkák számára egyaránt.
Mindegyik díj büszkeséggel tölt el minket, hiszen a The Beauty Shortlist Awards a szakma által elismert, hiteles versenynek számít a natúrkozmetikumok globális világában.

Ez a díj nemcsak nekünk, hanem a magyaroknak is elismerés. Azzal, hogy a Nagora magyar családi cég is felkerült egy ilyen hiteles és rangos nemzetközi díj palettájára azt mutatja, hogy már itthon is világ szinten elismert minőségű natúrkozmetikumokkal tehettek a bőrötök szépségéért és egészségéért.