Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Szűrés
Aktív összetevők
Bőrtípus

Díjazott termékek

The Beauty Shortlist & Wellbeing Awards: a világ legrangosabb, természetes, etikus és fenntartható kozmetikai brandjeinek megmérettetése, ahol 46 ország kozmetikai gyártói szálltak versenybe. Az elmúlt években mind Beauty, mind Mama & Baby kategóriában szereztünk elismerést.

Free From Skincare Awards: rangos nemzetközi verseny natúrkozmetikumoknak, ahol kizárólag káros anyagoktól mentes "free from", bizonyítottan magas minőségű kozmetikumok indulhattak és ahol az egészségre gyakorolt hatáson kívül a döntéshez figyelembe vették, hogy a termék előállítása mennyire etikus, ill. milyen mértékben terheli az ökoszisztémát.


10termék 110

THE BEAUTY SHORTLIST AWARDS

A nemzetközileg elismert díjért idén több, mint 46 ország kozmetikai gyártói szálltak versenybe. A termékeket 100%-ban független, reklámoktól, szponzorációtól és fizetett kollaborációtól mentes, 3 kontinens szakértőiből álló testület díjazta.

MIT KELL TUDNI A THE BEAUTY SHORTLIST & WELLBEING AWARDS-RÓL?

  • 100%-ban független, szponzorációtól, reklámoktól, fizetett kollaborációtól teljesen mentes The Beauty Shortlist Awards díjat 2012-ben indította útjára az Egyesült Királyságban Fiona Klonarides, a természetes szépségápolással foglalkozó újságíró és az ökológiai életmód szószólója, hogy kiemelkedő természetes, etikus és fenntartható márkákat mutasson be és támogasson.
  • A pályázatokat 3 független szakértői testület bírálja el az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Ausztráliában.
  • A díjakat az átláthatóságukról és etikai fókuszukról ismertek, és a fogyasztók, iparági szakértők, kiskereskedelmi szépségipari vásárlók, iparági hírforrások, újságírók, PR-szakemberek, kiskereskedők és nemzetközi forgalmazók nagy figyelemmel kísérik.
  • Egyenlő versenyfeltételeket biztosítanak a globális márkák és a kisebb kézműves márkák számára egyaránt.
MIÉRT NAGY ELISMERÉS A FREE FROM SKINCARE AWARDS DÍJ?
  • Szigorú követelmények: kizárólag káros anyagoktól mentes "free from", bizonyítottan magas minőségű kozmetikumokat válogattak be a részvételhez.
  • Etikai, ökológiai és bőrápolási szempontok: az egészségre gyakorolt hatáson kívül a döntéshez figyelembe vették, hogy a termék előállítása mennyire etikus, ill. milyen mértékben terheli az ökoszisztémát.
  • Erős verseny: a világ minden tájáról pályáztak, nagy múltú nemzetközi kozmetikai cégek között kellett helytállni.
  • Szakmai zsűri: a döntőbe jutás kizárólag szigorú, tapasztalt szakmai zsűri döntése alapján történt, nem számított, hogy kimennyi szavazót tudott toborozni.

Free From Achievement Award olyan termékeket díjaz, amelyek nem tartalmazzák a kozmetikai termékekben használt számos, legtöbb vagy akár az összes allergént és nem vegán összetevőt, illetve olyan összetevőket amelyeket sok fogyasztó szeretne elkerülni, vagy amelyeket bármilyen okból el kell kerülnie.

A győzteseket az összes kategória legjobban teljesítő termékei közül választják ki, amelyek erős "mentes" tulajdonságokkal és/vagy ügyes, innovatív vagy különösen hatékony, kevés összetevőt tartalmazó formulákkal rendelkeznek.

Mindegyik díj büszkeséggel tölt el minket, hiszen ezek a a szakma által elismert, hiteles versenynek számítanak a natúrkozmetikumok globális világában.

A számos díj nemcsak nekünk, hanem a magyaroknak is elismerés. Azzal, hogy a Nagora magyar családi cég is felkerült egy ilyen hiteles és rangos nemzetközi díj palettájára azt mutatja, hogy már itthon is világ szinten elismert minőségű natúrkozmetikumokkal tehettek a bőrötök szépségéért és egészségéért.