Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Szűrés
Bőrtípus
Összetevők

Díjazott termékeink

2023-ban több Nagora natúrkozmetikum kapott díjat a világ legrangosabb, természetes, etikus és fenntartható kozmetikai brandjeinek megmérettetésén, a The Beauty Shortlist & Wellbeing Awards-on.


6termék 16

THE BEAUTY SHORTLIST AWARDS

A nemzetközileg elismert díjért idén több, mint 46 ország kozmetikai gyártói szálltak versenybe. A termékeket 100%-ban független, reklámoktól, szponzorációtól és fizetett kollaborációtól mentes, 3 kontinens szakértőiből álló testület díjazta.

MIT KELL TUDNI A THE BEAUTY SHORTLIST & WELLBEING AWARDS-RÓL?

  • 100%-ban független, szponzorációtól, reklámoktól, fizetett kollaborációtól teljesen mentes The Beauty Shortlist Awards díjat 2012-ben indította útjára az Egyesült Királyságban Fiona Klonarides, a természetes szépségápolással foglalkozó újságíró és az ökológiai életmód szószólója, hogy kiemelkedő természetes, etikus és fenntartható márkákat mutasson be és támogasson.
  • A pályázatokat 3 független szakértői testület bírálja el az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Ausztráliában.
  • A díjakat az átláthatóságukról és etikai fókuszukról ismertek, és a fogyasztók, iparági szakértők, kiskereskedelmi szépségipari vásárlók, iparági hírforrások, újságírók, PR-szakemberek, kiskereskedők és nemzetközi forgalmazók nagy figyelemmel kísérik.
  • Egyenlő versenyfeltételeket biztosítanak a globális márkák és a kisebb kézműves márkák számára egyaránt.
Mindegyik díj büszkeséggel tölt el minket, hiszen a The Beauty Shortlist Awards a szakma által elismert, hiteles versenynek számít a natúrkozmetikumok globális világában.

Ez a díj nemcsak nekünk, hanem a magyaroknak is elismerés. Azzal, hogy a Nagora magyar családi cég is felkerült egy ilyen hiteles és rangos nemzetközi díj palettájára azt mutatja, hogy már itthon is világ szinten elismert minőségű natúrkozmetikumokkal tehettek a bőrötök szépségéért és egészségéért.