Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Hírek

2 Nagora Mini termék kapott díjat Londonban

Prokaj Bea
Prokaj Bea
2023.07.10 17:16
2 Nagora Mini termék kapott díjat Londonban

Büszkén osztjuk meg veletek, hogy a Nagora Mini termékek közül kettő is kapott díjat Londonban a Beauty Shortlist Award MAMA & BABY 2023 díjon.

A nemzetközileg elismert díjért idén több, mint 46 ország baba kozmetikum gyártói szálltak versenybe. A 100%-ban független, reklámoktól, szponzorációtól és fizetett kollaborációtól mentes, 3 kontinens szakértőiből álló testület az alábbi Nagora natúrkozmetikumokat díjazta “The Beauty Shorlist Awards 2023 editor' choice” díjjal:

TÁPLÁLÓ BABA FÜRDETŐ ÉS SAMPON

Gazdagon tápláló fürdető újszülött kortól:

  • bio magyar szomódi levendulavízzel hidratálja és panthenollal nyugtatja a bababőrt
  • SLS, SLES és egyéb káros szulfátoktól mentes
  • magas bio sárgabarackmag-olaj tartalma segít megőrzni a bababőr egészséges védőrétegét
  • nem csípi a szemet és az érzékeny területeket. 

GYÓGYNÖVÉNYES BABAPOPSI VÉDŐKRÉM

Ha a legteljesebb babapopsi védelemre és ápolásra törekszel. Újszülött kortól.

  • Bio körömvirág, bio orvosi székfű, bio sárgabarackmag a kipirosodás megelőzéséért. 
  • Bisabolol a bőr antioxidáns védelméért és 
  • cink-oxid az irritációval szembeni védekezésért.

A díjazott termékeket itt tekintheted meg.

MIT KELL TUDNI A THE BEAUTY SHORTLIST & WELLBEING AWARDS-RÓL?

  • A 100%-ban független, szponzorációtól, reklámoktól, fizetett kollaborációtól teljesen mentes The Beauty Shortlist Awards díjat 2012-ben indította útjára az Egyesült Királyságban Fiona Klonarides, a természetes szépségápolással foglalkozó újságíró és az ökológiai életmód szószólója, hogy kiemelkedő természetes, etikus és fenntartható márkákat mutasson be és támogasson.
  • A pályázatokat 3 független szakértői testület bírálja el az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Ausztráliában.
  • A díjakat az átláthatóságukról és etikai fókuszukról ismertek, és a fogyasztók, iparági szakértők, kiskereskedelmi szépségipari vásárlók, iparági hírforrások, újságírók, PR-szakemberek, kiskereskedők és nemzetközi forgalmazók nagy figyelemmel kísérik.
  • Egyenlő versenyfeltételeket biztosítanak a globális márkák és a kisebb kézműves márkák számára egyaránt.
Mindegyik díj büszkeséggel tölt el minket, hiszen a The Beauty Shortlist Awards a szakma által elismert, hiteles versenynek számít a natúrkozmetikumok globális világában.

Ez a díj nemcsak nekünk, hanem a magyaroknak is elismerés. Azzal, hogy a Nagora magyar családi cég is felkerült egy ilyen hiteles és rangos nemzetközi díj palettájára azt mutatja, hogy már itthon is világ szinten elismert minőségű natúr babakozmetikumokkal tehettek a babáitok egészségéért.