Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Hírek

ÚJ! PEONY-HYALURON BOOSTER szérum - ANTI-BLUE LIGHT

2022.11.28 09:16
ÚJ!  PEONY-HYALURON BOOSTER szérum - ANTI-BLUE LIGHT

Új, kettős hatású well-aging formula, teljes bőrmegújítás és kékfény elleni védelem.

1. LMW+HMW HIALURONSAV: kétféle molekulasúlyú, magas koncentrátumú hialuronsav, mely erőteljesen hidrat

Peony szérum

álja a mélyebb rétegeket és a bőrfelszínt, puhává, teltebbé teszi a bőrt és kisimítja a finom vonalakat.

2. DETOSKIN™: anti-bluelight, azaz védi a bőrt a kékfény sugárzás káros hatásaitól, (TV, mobiltelefon, laptop, mesterséges fény stb, mely káros szabad gyököket képez és öregíti a bőrt)valamint bizonyítottan növeli a bőr rugalmasságát, homogénebb bőrt és fiatalosabb megjelenést eredményez.

Mitől különleges a Peony-hyaluron booster szérum?

  • kettős hatású well-aging formula: teljes bőrmegújítás és kékfény elleni védelem
  • virágvíz alapú (nem olajos) szérum, így minden bőrtípusra ideális, nappali használatra
  • könnyen beépíthető a meglévő rutinodba
  • Detoskin™:  méregteleníti és megújítja a bőrt, homogénebb bőrt és fiatalosabb ragyogást eredményez, valamint kékfény elleni védelmet is biztosít
  • 1% LMW+HMW hialuronsav: a kis molekulasúlyú hialuronsav mélyebbre képes hatolni a bőrben, a nagy molekulasúlyúnak pedig a legnagyobb a vízmegtartó képessége és optikailag javítja a bőr kinézetét, így ez a páros ütős kombináció, mely erősen hidratálja a bőrfelszínt és a mélyebb rétegeket is, ezáltal lassítja a bőr öregedését
  • niacinamid tartalma fokozza a keratin-, ceramid és kollagénszintézist
  • bio damaszkuszi rózsa és bio olasz szalmagyopár virávizei pedig bőrnyugtató, tonizáló és antioxidáns hatásúak.

 

DETOSKINTM

peony

Smart összetevő, a bazsarózsa és trehalose egyedülálló kombinációja, mely bizonyítottan növeli a bőr rugalmasságát és homogenitását, csökkenti a bőröregedés látható jeleit. In vitro tesztek igazolják, hogy serkenti a mitokondriumok újrahasznosítását és növeli annak minőségét, így megújítja, megfiatalítja a bőrt, emellett 53%-kal növeli a kollagénszintézist.

ANTI-BLUELIGHTanti-bluelight

Bluelight = kékfény: a napból, a digitális eszközökből és a mesterséges fényekből jövő legrövidebb, legnagyobb energiájú hullámhossz, mely nagy energiája lévén bejut a bőrünkbe, szemünkbe és szabad gyököket képez, tehát károsítja a sejteket, öregíti, elhasználja a bőrt és a szervezetet. In vitro tesztek igazolják, hogy a DetoskinTM tökéletes védelmet nyújt a bőr számára a kékfény káros hatásai ellen.

HIALURONSAV (kis és nagy molekulasúlyú)hialuronsav

Egy természetes anyag, mely megtalálható a szemünkben, az izületeinkben és egyéb szöveteinkben, így a bőrünkben is és párnaként és ún. kenőanyagként szolgál a testben.

A hialuronsav a legjobb vízmegkötő, a saját tömegénél 1000-szer (!!!) több vizet köt meg.
Támogatja a bőrregenerációt, erősíti a bőr védőrétegét. Kisimítja a finom ráncokat, teltebbé, rugalmasabbá teszi a bőrt.

A kis méretű hialuronsav kis méretének köszönhetően bejut a bőr mélyebb rétegeibe, így lassítja a bőr nedvességtartalmának elpárolgását és erőteljesen hidratálja a bőrt, ezáltal lassítja a bőr öregedését és gátolja a kollagénlebontó enzimek működését. A nagyméretű hialuronsav pedig optikailag javítja a bőr kinézetét. A Peony-hyalurom booster szérumban a hialuronsav az ajánlott legmagasabb mennyiségben (1%) található meg.


    HOGYAN ÉPÍTSD BE A NAPPALI RUTINODBA?

    1. Langyos vizes/rózsavizes arclemosás.
    2. Virágvizes tonizálás, mellyel extra hatóanyagokat is viszel a bőrbe. Itt találod őket.
    3. Peony szérum. Még mielőtt megszáradna az arcodon a virágvíz, borsónyi szérum mennyiséget masszírozz a bőrbe. Hogy a hatóanyagokat jobban be tudd dolgozni a bőrödbe, használd a Rózsakvarc arcmasszírozó rollert!
    4. Vidd fel a nappali krémedet.


    KINEK AJÁNLJUK?

    • Bárkinek, 25 éves kortól erősen ajánlottan és 35 év felett kötelezően mindenkinek, aki számítógéppel, mesterséges fénynél dolgozik, TV-zik, sokat használja telefonját.
    • Aki szeretne homogénebb bőrt, fiatalosabb megjelenést.
    • Várandósok, szoptató anyák is használhatják.

    MILYEN BŐRTÍPUSRA AJÁNLJUK?

    Minden bőrtípusra a teljes arcbőrre.