Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Nagy Dorottya
2020.10.13
Szuperül tisztít, onnan tudom, mert mindig jó koszos lesz a vattakorong :) puha és bársonyos lesz tőle az amúgy nagyon száraz bőröm. Nem irritál, nem csíp, a sminket tökéletesen lemossa a szemről is. Szuper, hogy nem kell lemosni.
Franciska
2020.04.20
Nagyon jól bevált. Krémes állagú, lehozza a sminket, nem csípi a szememet és egyáltalán nem szárítja a bőröm, sőt hidratál is. Nyáron nem kenek utána semmit, télen kell az éjszakai krém. Tetszik a pumpás adagoló, hogy nem marad az alján, így sokáig elég.
Réka
2019.04.15
Ez a termék számomra a non plus ultra, tisztít és hidratál, természetesen illatos, és nagyon látványos az eredménye. Mióta használom, sokkal kevésbé miteszeres az arcom. Semmilyen bőrirritációt nem okoz.
Emese
2019.04.09
Nagyon bevált. Száraz bőrre kiváló, jól felszívódik, jó illatú ... mi kell még?
Rita
2019.04.08
Mivel nemigen használok sminket, vagy csak enyhe szemhéj és szempillafestéket, ezek eltávolításával nem kell megbirkóznia, de ha szükséges, könnyen és tökéletesen eltávolítja azt. Nagyon jó illata van, mint minden más terméknek is, és olyan jó, hogy nem kell lemosni az arcomról! Sajnálnám, hisz legalább olyan kellemes érzés, mit amikor krémmel bekenem az arcom. Frissítő, megkönnyebbülést ad a bőrömnek.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza