Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Szűrés
Bőrtípus
Összetevők

Termékek

Nappali rutin: 1. arclemosás: Rózsavíz permet vagy ha nagyon olajosnak érzed az arcodat: Acne Control pórustisztító gél 2. pórusösszehúzás és mattítás: Pure & Matte pórusösszehúzó arctonik 3. kékfény védelem + anti-aging: Peony-hyaluron booster 4. nappali arcgél: Teafa faggyúharmonizáló arczselé 5. fényvédő: Perfect skin BB cream 

Esti rutin: 1. arclemosás: Acne Control pórustisztító gél 2. anti-aging: Bio rózsavíz permet 3. éjszakai arcgél: Faggyú-harmonizáló rozmaringos krémgél - a krémgél elhagyható, ha az arc nem felszíni vízhiányos, azaz nem érződik száraznak

Booster-ek: rugalmasság, tónus javítására - Serum 09 - kizárólag a szemkörnyékre + anti aging az egész arcra Flower power szépítő arctonik esszencia

Amennyiben a zsíros, tisztátalan bőr a test más részein is jelentkezik: Acne Control fekete szenes szappan a megoldás mosakodásra.

Bővebben az oldal alján.


12termék 112

Alap nappali rutin

1. lépés - Bio rózsavíz permet: fújj az arcodra rózsavíz permetet és töröld át egy mosható arctisztító koronggal. Tisztít, véd, erős antioxidáns és véd az öregedés ellen.

vagy ha reggel nagyon olajosnak érzed a bőrödet (főként nyáron, meleg időben):

Acne Control pórustisztító gél vagy 30 éves kor felett Rózsaliget arclemosó gél: dörzsölj el a nedves kezedben egy nyomás kímélő arctisztító gélt és mosd át vele az arcod. Vízzel öblítsd le és töröld szárazra.

2. lépés - Pure & Matte pórusösszehúzó és mattító arctonik esszencia: megtisztított arcodra fújj arctonik esszenciát. Csökkenti a mitesszerek számát, összehúzza a pórusokat és még a reggeli karikákat is eltünteti.

3. lépés - Peony-hyaluron booster: Kenj az arcodra Peony szérumot. Ez egy virágvíz alapú (nem olajos) nappali szérum, mely védi a bőrt a kékfény káros hatásától, emellett méregteleníti és megújítja a bőrt, homogénebb bőrt és fiatalosabb ragyogást eredményez.

3. lépés - Teafa faggyú-harmonizáló arczselé: még mielőtt megszáradna a szérum, kenj rá Teafás arczselét, mely kordában tartja a túlműködő faggyúmirigyeket, nyugtatja a bőrt, lassítja az öregedését és véd a bőrt napközben érő szennyező anyagokkal szemben.

Alap esti rutin

1. lépés - Acne Control pórustisztító gél: dörzsölj el a nedves kezedben egy nyomás kímélő arctisztító gélt és mosd át vele az arcod. Vízzel öblítsd le és töröld szárazra.

Ha ezután igényli a bőröd a további táplálást vagy száraznak érzed a felszínét:

2. lépés - Bio rózsavíz permet: A megtisztított arcodra fújj rózsavíz permetet. Nyomkodd be a tenyereddel és még mielőtt megszáradna, kenj rá éjszakai krémgélt. Erős antioxidánsként semlegesíti a napközben a bőrödben keletkező szabadgyököket és véd az öregedés ellen.

3. lépés - Faggyú-harmonizáló rozmaringos krémgél: kend be az arcod rozmaringos krémgéllel, mely erősíti bőröd védőrétegét, gátolja az aknét okozó baktériumok szaporodását, kordában tartja a gyulladásokat, mitesszereket, erőteljesen hidratál és erősíti a bőr védőrétegét. Ezt csak akkor használd, ha száraznak érzed bőröd felszínét.

Anti-aging teljes esti rutin (30 és 40 felett)

1. lépés - Acne Control pórustisztító gél: dörzsölj el a nedves kezedben egy nyomás kímélő arctisztító gélt és mosd át vele az arcod. Vízzel öblítsd le és töröld szárazra.

2. lépés - Bio rózsavíz permet: A megtisztított arcodra fújj rózsavíz permetet. Nyomkodd be a tenyereddel. Erős antioxidánsként semlegesíti a napközben a bőrödben keletkező szabadgyököket és véd az öregedés ellen.

Flower power arctonik esszencia: Feltölti a bőrt antioxidánsokkal, nyugtatóan hat a szemkörnyéki karikákra és erősen anti-aging.

A két permetet használd felváltva.

3. lépés - Szemkörnyékre 40-hez közelítve vagy afelett a permettől nedves arcodra - Serum 09: 100% aktív hatóanyag tartalmú, célzott és intenzív hatású anti-aging bio esszencia, melyet könnyedén beiktathatsz az esti rutinodba az arclemosás és a krémezés közé.

4. lépés - Faggyú-harmonizáló rozmaringos krémgél: kend be az arcod rozmaringos krémgéllel, mely erősíti bőröd védőrétegét, gátolja az aknét okozó baktériumok szaporodását, kordában tartja a gyulladásokat, mitesszereket, erőteljesen hidratál és erősíti a bőr védőrétegét.