Hello Gorgeous, can I help you? +36-30 660-1553

Filter
Aktív összetevők
Skin type

PRODUCTS

Nappali rutin: 1. arclemosás: Rózsavíz permet vagy ha nagyon olajosnak érzed az arcodat: Acne Control pórustisztító gél 2. pórusösszehúzás és mattítás: Pure & Matte pórusösszehúzó arctonik 3. kékfény védelem + anti-aging: Peony-hyaluron booster 4. nappali arcgél: Teafa faggyúharmonizáló arczselé 5. fényvédő: Perfect skin BB cream 

Esti rutin: 1. arclemosás: Acne Control pórustisztító gél 2. anti-aging: Bio rózsavíz permet

Booster-ek: anti aging az egész arcra Flower power szépítő arctonik esszencia

Amennyiben a zsíros, tisztátalan bőr a test más részein is jelentkezik: Acne Control fekete szenes szappan a megoldás mosakodásra.

Bővebben az oldal alján.


12product 112

Alap nappali rutin

1. lépés - Bio rózsavíz permet: fújj az arcodra rózsavíz permetet és töröld át egy mosható arctisztító koronggal. Tisztít, véd, erős antioxidáns és véd az öregedés ellen.

vagy ha reggel nagyon olajosnak érzed a bőrödet (főként nyáron, meleg időben):

Acne Control pórustisztító gél: dörzsölj el a nedves kezedben egy nyomás kímélő arctisztító gélt és mosd át vele az arcod. Vízzel öblítsd le és töröld szárazra.

2. lépés - Pure & Matte pórusösszehúzó és mattító arctonik esszencia: megtisztított arcodra fújj arctonik esszenciát. Csökkenti a mitesszerek számát, összehúzza a pórusokat és még a reggeli karikákat is eltünteti.

3. lépés - Peony-hyaluron booster: Kenj az arcodra Peony szérumot. Ez egy virágvíz alapú (nem olajos) nappali szérum, mely védi a bőrt a kékfény káros hatásától, emellett méregteleníti és megújítja a bőrt, homogénebb bőrt és fiatalosabb ragyogást eredményez.

4. lépés - Teafa faggyú-harmonizáló arczselé: még mielőtt megszáradna a szérum, kenj rá Teafás arczselét, mely kordában tartja a túlműködő faggyúmirigyeket, nyugtatja a bőrt, lassítja az öregedését és véd a bőrt napközben érő szennyező anyagokkal szemben.

Alap esti rutin

1. lépés - Acne Control pórustisztító gél: dörzsölj el a nedves kezedben egy nyomás kímélő arctisztító gélt és mosd át vele az arcod. Vízzel öblítsd le és töröld szárazra.

Ha ezután igényli a bőröd a további táplálást vagy száraznak érzed a felszínét:

2. lépés - Bio rózsavíz permet: A megtisztított arcodra fújj rózsavíz permetet. Nyomkodd be a tenyereddel és még mielőtt megszáradna, kenj rá éjszakai krémgélt, ha a bőröd felszíni vízhiányos. Erős antioxidánsként semlegesíti a napközben a bőrödben keletkező szabadgyököket és véd az öregedés ellen.