Hello Gorgeous, can I help you? +36-30 660-1553

Filter
Aktív összetevők
Skin type

PRODUCTS

Face care routines that are excellent for keeping the above symptoms under control:

Daytime routine: face wash with Organic Rose water mist or if you feel your skin is very oily in the morning, Acne Control seaweed pore cleansing gel or over 30 years with Rose Garden face wash gel + Pure & Matte pore tightening and mattifying facial mist + blue light protection and anti-aging Peony Hyaluron Booster + all day skin protection and oiliness reduction with Tea tree sebum-harmonizing face gel.

Evening routine: gentle face wash with Acne Control seaweed pore cleansing gel or over 30 years with Rose Garden face wash gel + antioxidant Organic Rose water mist + regenerating Sebum Balancing Rosemary Cream Gel

Boosters: to improve elasticity, tone - Serum 09 - exclusively for the eye area + anti-aging for the whole face Flower power beautifying anti-aging mist essence

If oily skin is also present on other parts of the body: Acne Control black charcoal soap is the solution.


13product 113

Alap nappali rutin

1. lépés - Bio rózsavíz permet: fújj az arcodra rózsavíz permetet és töröld át egy mosható arctisztító koronggal. Tisztít, véd, erős antioxidáns és véd az öregedés ellen.

vagy ha reggel nagyon olajosnak érzed a bőrödet (főként nyáron, meleg időben):

Acne Control pórustisztító gél vagy 30 éves kor felett Rózsaliget arclemosó gél: dörzsölj el a nedves kezedben egy nyomás kímélő arctisztító gélt és mosd át vele az arcod. Vízzel öblítsd le és töröld szárazra.

2. lépés - Pure & Matte pórusösszehúzó és mattító arctonik esszencia: megtisztított arcodra fújj arctonik esszenciát. Csökkenti a mitesszerek számát, összehúzza a pórusokat és még a reggeli karikákat is eltünteti.

3. lépés - Peony-hyaluron booster: Kenj az arcodra Peony szérumot. Ez egy virágvíz alapú (nem olajos) nappali szérum, mely védi a bőrt a kékfény káros hatásától, emellett méregteleníti és megújítja a bőrt, homogénebb bőrt és fiatalosabb ragyogást eredményez.

3. lépés - Teafa faggyú-harmonizáló arczselé: még mielőtt megszáradna a szérum, kenj rá Teafás arczselét, mely kordában tartja a túlműködő faggyúmirigyeket, nyugtatja a bőrt, lassítja az öregedését és véd a bőrt napközben érő szennyező anyagokkal szemben.

Alap esti rutin

1. lépés - Acne Control pórustisztító gél: dörzsölj el a nedves kezedben egy nyomás kímélő arctisztító gélt és mosd át vele az arcod. Vízzel öblítsd le és töröld szárazra.

Ha ezután igényli a bőröd a további táplálást vagy száraznak érzed a felszínét:

2. lépés - Bio rózsavíz permet: A megtisztított arcodra fújj rózsavíz permetet. Nyomkodd be a tenyereddel és még mielőtt megszáradna, kenj rá éjszakai krémgélt. Erős antioxidánsként semlegesíti a napközben a bőrödben keletkező szabadgyököket és véd az öregedés ellen.

Flower power arctonik esszencia: Feltölti a bőrt antioxidánsokkal, nyugtatóan hat a szemkörnyéki karikákra és erősen anti-aging.

A két permetet használd felváltva.