Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Szűrés
Bőrtípus
Összetevők

Anti-aging

A bőröregedés életünk 25. éve körül kezdődik, finom vonalak, később ráncok, barázdák jelennek meg, a bőr láthatóan veszít rugalmasságából, tónusából.

Belső oka a hámsejtek lassabb ütemű cserélődése, a csökkent lipidtermelés és a 25 éves korunktól évente 1%-kal csökkenő kollagéntermelés. Külső oka pedig a bőrünket ért napi oxidatív stressz, és az így képződő szabad gyökök sejtkárosító hatása. Ilyenek a napfény, a dohányzás, az egészségtelen étkezés, a szmog. De öregítheti a bőrt az is, ha nem megfelelően ápoljuk, és nem kapja meg a megfelelő táplálást, odafigyelést.

Az anti-aginget nem lehet elég korán elkezdeni a táplálkozásunkra, az életmódunkra való odafigyeléssel és a megfelelő gyógynövényes bőrápolással.

Nappali rutin: reggeli langyos vizes arclemosás után tonizálás anti-aging, erősen antioxidáns Flower power szépítő arctonik esszenciával + kékfény védelem és anti-aging Peony-hyaluron booster + nappali bőrápolás bőrtípusnak megfelelő anti-aging nappali arckrémmel/arcgéllel/arczselével.

Esti rutin: kímélő arclemosás bőrtípusnak megfelelő arclemosóval + esti tonizálás Bio rózsavíz permettel + éjszakai bőrápolás bőrtípusnak megfelelő anti-aging éjszakai arckrémmmel/arcgéllel

Booster-ek, extrák: mimikai ráncokra Argán szemkörnyékápoló + rugalmasság és tónus javítására Serum 09


24termék 120
24termék 120