Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Szűrés
Bőrtípus
Összetevők

Normál

A normál bőr jellemzői: üde, tompa fényű, élettel teli, pórusai zártak, bársonyos tapintású, rugalmas, a faggyúmirigyek tevékenysége optimális, mint ahogy a víztartalma is. Az arcon maximum 1-2 mitesszer található, az orr hajlataiban.

Megoldás arcápolási rutin:

Nappali rutin: reggeli tonizálás Flower power szépítő arctonik esszenciával + fényvédelem és antioxidáns védelem a Rose de luxe summer elixírrel.

Esti rutin: kímélő arclemosás Levendulás 2in1 hidratáló krémes arclemosóval. Esti tonizálás Rózsavíz permettelEzután már nem szükséges hidratáló krémet használnod, hacsak nem szeretnél extra táplálást és anti-aginget. Ekkor néhány naponta használd a Rózsa-vadrózsa éjszakai arckrémet.

Booster-ek, extrák: mimikai ráncokra Argán szemkörnyékápoló + rugalmasság és tónus javítására Serum 09

A kifejtett arcápolási rutinokat a termékképek alatt találod.


8termék18

Alap nappali rutin

Flower power szépítő arctonik esszencia: langyos vízzel mosd meg a szem- és szájkörnyéket, majd töröld szárazra. Fújj rá rózsavíz permetet vagy arctonik esszenciát. Tisztít, véd, erős antioxidáns és véd az öregedés ellen.

Még mielőtt megszáradna a permet, a nedves vizes arcodra kenj sejtszintű fényvédelemmel és antioxidáns védelemmel ellátott Rose de luxe summer elixírt.

Alap esti rutin

Kímélő arclemosás Levendulás 2in1 hidratáló krémes arclemosóval. Ez egy olyan hidratáló arclemosó, melyet nem szükséges leöblíteni, így utána bőröd hidratált, selymes marad. Ha 20 és 30 év között vagy, itt véget ér az esti arcápolási rutinod, nem szükséges arckrémet használnod, hacsak nem szeretnél extra táplálást vagy 30 éves elmúltál.

Rózsavíz permetA megtisztított arcodra fújj rózsavíz permetet. Nyomkodd be a tenyereddel és még mielőtt megszáradna, kenj rá éjszakai krémet. Erős antioxidánsként semlegesíti a napközben a bőrödben keletkező szabadgyököket és véd az öregedés ellen.

Ha szeretnél extra táplálást vagy anti-aginget, használd az alábbi krémet néhány naponta.

Rózsa-vadrózsa éjszakai arckrém: kollagén- és elasztán termelést fokozó, feszesítő, anti-aging éjszakai arckrém.

Anti-aging esti rutin 30 és 40 felett

Levendulás 2in1 hidratáló krémes arclemosóval: Kímélő arclemosó, kímélő tenzidekkel SLS, SLES és egyéb szárító összetevők nélkül, mely hidratálja is az arcodat.

Rózsavíz permetA megtisztított arcodra fújj rózsavíz permetet. Nyomkodd be a tenyereddel és még mielőtt megszáradna, kenj rá éjszakai krémet. Erős antioxidánsként semlegesíti a napközben a bőrödben keletkező szabadgyököket és véd az öregedés ellen.

Szemkörnyékre 40-hez közelítve vagy afelett a permettől nedves arcodra - Serum 09: 100% aktív hatóanyag tartalmú, célzott és intenzív hatású anti-aging bio esszencia, melyet könnyedén beiktathatsz az esti rutinodba az arclemosás és a krémezés közé.

Rózsa-vadrózsa éjszakai arckrémAmikor már szépen beszívta a szérumot, kenj rá kollagén- és elasztán termelést fokozó, feszesítő, anti-aging éjszakai arckrémet, melyet néhány naponta érdemes használnod, nem minden nap.

Szemkörnyékre 30 felett - Argán szemkörnyékápoló: az apró mimikai ráncok halványítására száraz és petyhüdt szemkörnyék esetén. (a szem alatti, melletti részekre és a szemhéjakra)