Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Microbiome-friendly

Microbiome-friendly kozmetikum

A nagora minden terméke microbiome-friendly, azaz mikrobiom barát, ami azt jelenti, tiszteletben tartja a szervezet mikrobiális sokféleségét és egyensúlyát, így az képes ellátni elsődleges funkcióját, a védelmet. Az egészséges bőr pedig segít megőrizni arcod természetes ragyogását és véd az idő előtti öregedéstől.

A kozmetikumaink alapanyagait és receptúráját úgy állítottuk össze, hogy azok nem avatkoznak bele a bőr természetes egyensúlyába. Nem célunk hogy felesleges termékekkel halmozzunk el, fejlesztéseink a természetes bőrfunkciók helyreállítását és támogatását célozzák.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem célunk hogy szárítsuk a bőrödet, csak azért hogy minél több terméket vásárolj, sőt kevesebb testápoló termékre lesz szükséged, mivel a bőröd hosszú távon újra természetesen fog majd működni.

Erre bizonyíték számos vásárlói visszajelzés, mely során például a száraz (víz- és zsírhiányos) bőrproblémával küzdők a Skin repair premium termékek rendszeres használata után azt tapasztalták, hogy az arcbőrük már csak vízhiányos lett, tehát könnyedebb krémre tudtak váltani. Még gyakoribb eset, hogy az erősen mitesszeres/olajos bőrűek arca a Skin balance premium terápiás rutinnak köszönhetően kitisztult, jelentősen csökkentek a mitesszerek és a bőr olajossága, így pár hónap elteltével már nem is volt szükség minden nap hidratálókrém használatára.

Hozd ki a legjobbat a bőrödből és állítsd vissza optimális egyensúlyát, hogy fiatalosan ragyogó lehessen. Próbáld ki Te is a bőrtípusodnak megfelelő microbiome-friendly kozmetikumot 60 nap pénzvisszafizetési garanciával.

Ha nem vagy biztos a bőrtípusodban, töltsd ki 2 perces ingyenes tesztünket. Ha szeretnél többet tudni vagy kérdésed van, írj nekünk vagy hívj minket az oldal alján található elérhetőségek valamelyikén.

Microbiome-friendly kozmetikum

microbiome-friendly kozmetikum