Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Bernát Nóra
2023.12.04
Ez volt az 1. termékeim egyike, amit tőletek vásároltam Gréta javaslatára. A bőrtípusom Zsíros seborreás, olajosan fénylő, tág pórusok és mitesszerek. A tinédzserkoromtól kerültem a tonikokat, mert leégették az arcomat és nem használtak. Ez viszont 1-2 hónapos használat után bevált: összehúzta a pórusaimat, tisztultak a mitesszereim, az arcbőröm is simább, ritkábban jöttek ki a pattanások az arcomon. Az illata sem zavart. A reggeli rutinom része mindennap. Szuper termék :)
Köves Luca
2023.02.02
Letisztult, bio, érződik, hogy tényleg gyógynövényes, nekem a kedvencem. Nem telik el nap, hogy ne használjam és a kakukkfüves géllel együtt rendbehozták a bőrömet, már sokkal kevésbé zsíros.
Erdei Anita
2023.01.19
Régebben nem szerettem a tonikot, mert mind alkoholos volt, nem is tudtam, hogy létezik másmilyen. Egyszerűen fantasztikus, hogy nem szárítja a bőröm, mégis érzem, hogy mattít és szinte "fertőtleníti" a pattanásokat. Az illata is nagyon természetes, régi gyógynövényes öblögetőre emlékeztet.
Kinga Keves
2022.05.13
Nagyon zsíros volt a bőröm, Gréta a Skin balance csomagot ajánlotta. Minden reggel használom, a Pure&Matte tonikot egyszerűen imádom! A rózsaligetes arclemosó este elég magában, nagyon szépen letisztít és rendbe hozta a pattanásaimat, már az arcom sem fénylik. A teafa zselét használom napközben és megszűntek az olajos foltok. Engem meggyőztetek :).
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza