Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Gréta
2020.03.10
A kisfiam már nem baba, de sajnos ekcémás a bőre és már mindent megpróbáltunk. :(. Gyógyszert nem szeretnék rá kenni amíg van egészséges megoldás helyette, így az egyik barátnőm ajánlotta a Nagorát. Tényleg nagyon jó, elmulaszotta a fiam ekcémáját. Kicsit drágának tartom az árát, de a kisfiam egészsége minden pénzt megér.
Lili
2020.03.09
A kislányomnak vásároltam a popsikrémmel és a fürdetővel együtt, mert nem szerettem volna semmi vegyszert kenni rá és sajnos még a patikai popsikrémben és fürdetőben is van kőolajszámazék és parabén. Barátnőm ajánlotta a Nagorát és nekem is nagyon bevált és a legfontosabb, hogy biztonságos.
Kata
2020.02.24
Ekcémás bőrű kislányomnak vásároltam és nagyon megörültem, hogy már 1 hét után sokkal szebb lett a bőre. Tudom, hogy az ekcéma oka részben a táplálkozás, de amíg sikerül teljesen kiszűrni, hogy mi irritálja a pici bőrét, nagyon nagy segítség, hogy olyan testápolót találtunk ami használ és nem vegyszeres.
Zsófi
2019.04.08
Ekcemas volt a kisfiam bore es semmi ne segitett neki. Miota hasznalom a testapolot nyoma sincs a piros, szaraz foltoknak a testen. Nagyon tetszik neki a csomagolas, igazan babas, viszont itt s javasolnam a pumpas adagolast.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza