Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Tóth Annamária
2023.10.27
A homlokom korpásan hámlott, T-vonalam zsíros, az arcom pedig száraz volt. Kb. 2 hete használom az arclemosót (egy permettel és egy éjszakai géllel), azóta a homlokom nem hámlik, az arcom pedig homogén és nem fénylik. Mindezek mellett ez volt az első arclemosó, aminek a használata után nem húzódott a bőröm. Egy élmény lett az esti arcápolási rutinom. ^.^
Tóth-Kaló Zsuzsa
2023.06.19
Évek óta küzdök mitesszerekkel, zsíros bőrrel. Egy barátnőm ajánlotta a Nagora Acne Control géljét és már pár nap után láttam a változást. Konkrétan beleszerettem. Azóta megvettem a Teafa nappali krémet is és az éjszakai rozmaringosat. Sosem volt még ilyen tiszta a bőröm :).
Eszter
2022.10.20
Általános iskola 7. osztályától pattanásos a lányom bőre és semmi nem segített. Kolléganőmtől hallottam a Nagóráról, kipróbáltuk az Acne controllt és nagyon bevált. Teljesen rendbehozta a lányom bőrét. Szuper termék, az külön öröm, hogy vegyszermentes. Köszönjük!
Telekesné Zsuzsa
2022.05.13
A kamasz fiamnak vettem, a kolléganőm ajánlotta. Kicsit aggódtam, hogy nem fogja használni, de kellőképp zavarták a pattanásai ahhoz, hogy kipróbálja. Beraktam a zuhanyzóba, hogy kéznél legyen és már 1 hét után látszott a változás, így nem volt nehéz dolgom. Most már magától használja és ő kérte, hogy megvegyem a második dobozzal. Nekünk bevált :)
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza