Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

CLIMATE SMART

Nagora Climate Smart zöldkozmetikumok

A nagora büszke arra, hogy már indulásunk óta nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a lehető "legzöldebb" kozmetikumokkal tegyünk a bőrötök szépségéért és egészségéért:

Climate smart kozmetikum

  • 100% magyar termékek (a receptúra megalkotásától a kiszállításig), így ökológiai lábnyomodat is minimalizálod
  • az összetevők fenntartható, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak
  • nincs másodlagos csomagolás a termékeknél, csomagolásaink lebomló papírból készülnek és szelektíven gyűjthetőek
  • nem használunk papírt a megrendelések rögzítéséhez és a számlákhoz sem
  • microbiome-friendly termékek: a bőr természetes egyensúlyába nem avatkoznak be natúrkozmetikumaink. Nem célunk hogy felesleges termékekkel halmozzunk el, fejlesztéseink a természetes bőrfunkciók helyreállítását és támogatását célozzák, nem célunk hogy szárítsuk a bőrödet, csak azért hogy minél több terméket vásárolj, sőt kevesebb testápoló termékre lesz szükséged, mivel a bőröd hosszú távon újra természetesen fog majd működni   
  • a tégelyeket Magyarországon elsőként visszaváltjuk és újrahasznosítjuk
  • zöld manufaktúra: környezettudatos energiafelhasználás, amit tudunk alapanyagot, helyi kistermelőktől szerezzük be (pl. Szomód), a gyártás során különösen odafigyelünk, hogy óvjuk környezetünket, a lehető legkevesebb hulladékot termeljük, nem használunk káros alapanyagokat, amik terhelik a Földet, illetve újrahasználható termékeket (pl. mosható arclemosó korong) is kínálunk
  • edukációs felelősségvállalás: kommunikációnkban is fontosnak tartjuk a környezettudatosságot, ehhez konkrét tippekkel is szolgálunk írásainkban.

"Hisszük, hogy nem tökéletesen kell csinálni, hanem ha már mindenki egy picit is hozzátesz, máris sokat tettünk a Földünkért."

Climate smart kozmetikum

Biztos észrevetted, hogy az üveg, fém és papír tégely mellett az arckrémeket műanyag tégelybe csomagoltuk. Ennek az az oka, hogy - bár induláskor minden termékünk üveg tégelyt kapott - idővel mérlegre kellett állítanunk, hogy mi az amivel jobbat teszünk nektek. Ezért döntöttünk a biztonságos HDPE airless csomagolás mellett. a technológia előnye. hogy a krém nem érintkezik levegővel, tehát a tégely védi az összetevőket az oxidációtól, így a finomítatlan összetevők, hatóanyagok tovább frissek maradnak, megnő a krémek eltarthatósága anélkül, hogy felesleges tartósítószerrel terhelnénk titeket. A HDPE műanyag újrahasznosítható és a kutatások alapján ezekből nem jutnak rákkeltő és a hormonháztartást károsan befolyásoló anyagok a krémekbe.

Ápold bőrödet és szépségedet a nagora climate smart kozmetikumaival,

amelyekkel nemcsak bőröd szépségére és egészségére vigyázol, hanem

aktívan teszel egy fenntartható, élhető jövőért.

Ha nem vagy biztos a bőrtípusodban, töltsd ki 2 perces ingyenes tesztünket. Ha szeretnél többet tudni vagy kérdésed van, írj nekünk vagy hívj minket az oldal alján található elérhetőségek valamelyikén.

climate smart kozmetikum