Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Rólad, rólunk

Add hozzá a nagorát a "Névjegyek"-hez. (számítógépen)

1. Menj a Google-alkalmazásokra 17 Nine Dots Icons - Free in SVG, PNG, ICO - IconScout a jobb felső sarokban és kattints a "Névjegyek" gombra!

2. Bal oldalt kattints az "Névjegy létrehozása" gombra és töltsd ki a nevet (Nagora) és az e-mail címet (nagora@nagoramanufaktura.hu).

Készen is vagy :).

 

névejgyek

 

Milyen a bőrtípusom?

Fontos, hogy a bőrtípusodnak megfelelő krémet válassz, így tudod megőrizni, helyreállítani egészséges, üde, ragyogó állapotát. Ezért azt javasoljuk, hogy töltsd ki 2 perces, ingyenes bőrtípus tesztünket és pár percen belül részletes elemzést küldünk arcbőrödről. Ingyenes bőrtípustesztünket itt találod.

 

Miért pont titeket válasszalak?

Ha fontos neked hogy kizárólag tiszta, vegyszermentes gyógynövényformulákkal kényeztesd és szolgáld bőröd egészségét, mi vagyunk a te embered. Mert bioaktív gyógynövényes hatóanyagbombákat készítünk. Ez azt jelenti, hogy termékeinkbe kizárólag a természet legjavát tesszük bele.  Szemben az iparági szokással mi a natúr alapanyagok, gyógynövények 100% tiszta, vegyi eljárásoktól mentes, finomítatlan változatát használjuk. Ezáltal egyedülállóan magas hatóanyag- és vitamintartalmú termékeket kapunk, melyek természetazonos formulájukat tekintve jobban hasznosulnak a bőr számára. Így a bioaktív gyógynövénykivonatok bőrödbe jutva kifejthetik gyógyító, jobbító hatásukat, visszaállíthatják annak természetes egyensúlyát, biztosítva természetes ragyogását, egészségét, és ezáltal bekapcsolnak téged is a természet körforgásába. J Ugyanakkor kihagyunk minden a hagyományos kozmetikumokban elterjedt, de a bőr számára szükségtelen összetevőt: volumennövelők, adalékok, szintetikus színezékek/illatanyagok, kőolaj-származék, parabén, szilikon, polietilén-glikol (PEG), veszélyes emulgeátorok, káros szulfátok, stb. Nemet mondunk továbbá a természetes élővilág szenvedését, pusztulását eredményező iparágak alapanyagaira, mint pl. pálmaolaj és nem használunk állati eredetű anyagokat sem (kivéve kecsketej és méhviasz). Termékeinkkel nem egyszerűen csak nem viszel be több mérget a szervezetedbe, hanem napról napra egészségesebb és szebb lehetsz, arcod, bőröd végre új életre kelhet, telve üdeséggel és erővel. Emellett pedig egy olyan közösség tagja is lehetsz, akik minden nap tesznek egy lépést azért, hogy egy egészségesebb testben és környezetben éljenek, a bolygónkkal és a természettel összhangban, hiszen működésünk során minimalizáljuk ökológiai lábnyomunkat és még a tégelyeinket is visszaváltjuk.

 

Mi az a Nagora női kör?

A Nagora női kör egy támogató tér, egy valódi női csoport, amit azért hoztunk létre, mert nőként, anyaként, feleségként, barátnőként azt érezzük, hogy valami hiányzik. Hiányzik az odafigyelő, támogató, inspiráló, biztonságos tér; a nagycsaládok és hagyományok felbomlásával hiányzik a valódi példamutatás és női minőség ezo / spiri sallangmentes értelmezése. A Nagora női kör zárt facebook csoportba itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/groups/150565122323350

 

Hogyan támogatjátok a magyar termelőket?

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink megvásárlásával minimalizálhasd ökológiai lábnyomodat, és fair trade módon támogathasd a Magyarországon termelő családokat. Ezért minden gyógynövény, alapanyag beszerzésénél előnyben részesítjük a hazai termelőket, amennyiben teljesítik az elvárt minőséget. Nálunk a vásárlásaiddal támogatod pl. a Szomódi Levendulást, akitől a termékeinkben lévő levendula hidrolátumot és illóolajat vásároljuk, Juditot, aki egy dunántúli erdőszéli faluban nevelgeti növényeit és készíti belőlük az értékes növényi szappanokat vagy éppen Ildikót, aki a kézműves mosható arctisztító korongjainkat készíti.

 

Miért bízhatok a Nagorában?

Nálunk biztonságban lehetsz, pontosan tudod, hogy mit kensz magadra és az hogyan hat a bőrödre. Baba- és felnőtt natúkozmetikumainkat magunk fejlesztjük, formulázzuk, de még a gyártást is felügyeljük az első lépéstől az utolsóig. Termékeink összes összetevőjét megtalálod a termékoldalakon, nemcsak latinul, hanem közérthetően magyarul is. Megosztjuk veletek a felhasznált gyógynövényekről szükséges tudnivalókat, évszázados népgyógyászaton vagy éppen tudományosan is igazolt várható hatását. Weboldalainkon a kozmetikai iparban elterjedt veszélyes összetevőkről is tájékozódhatsz - amiket természetesen nem találsz meg a „mindenmentes” termékeinkben (mentes listánkat ide kattintva érheted el). Nálunk minden kérdésedre választ kapsz, betekintést kapsz a gyógynövényeink kiválasztási folyamatától kezdve a gyártáson át a csomagolásig mindenbe. Minden egyes termékről találsz képet, videót (folyamatban), és részletes szöveges leírást, így pontosan tudod, hogy milyen színre, állagra, hatásra számíthatsz, amikor elkezded használni. Nem kockáztatsz, mert ha mindezek ellenére mégsem lennél elégedett, 60 napig visszavásároljuk a termékeket, mert hiszünk azok kiválóságában.