Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Sz.né Anna
2024.05.14
Krémes állagú, egy kis időbe telik amíg felszívódik. Kellemes illatú, felszívódás után egyből feszesebb lett a szemhéjam körülötti terület, én kentem belőle a száj körüli területre is, ott is megállta a helyét. Biztos hogy, rendszeresen újra fogom rendelni.
Orosz Gabriella Éva
2024.05.13
Sziasztok! Nagyon jól felszívódik, kellemes érzés utána a bőrömnek, finom az illata,és nagyon jó, hogy pumpás a csomagolása, könnyen adagolható. Köszönöm!
További sok sikert kívánok!
Sajó Yvette
2024.05.11
Sziasztok! Már az összetevők meggyőztek, ezért azonnal elkezdtem használni és árgus szemekkel figyelem, mi történik. Hasznos, hogy nemrég megírtátok, a különböző krémek mennyi idő alatt hatnak, így nem vagyok türelmetlen. Legnagyobb örömömre mindkét szemem alatt jelentősen csökkent a duzzanat, az csak hab a tortán, hogy a B11 illata is tetszik. (Szám környékére is teszek kicsit, ahogy eddig argán olajos kencétekből) Egy új NAGORA, ami beváltotta reményeimet: hatás és élvezet együtt, káros mellékhatások nélkül! Köszönöm! Yvette
Németh Emese
2024.05.10
Nagyon megszerettem ezt az éjszakai szemkörnyékápolót. Pár hét használat után azt vettem észre, hogy reggel nem olyan puffadt a szemhéjam, a szemem körüli bőr sokkal simább. És még az illata meg állaga is nagyon jó!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza