Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Átlagos értékelés:
5 (8 vélemény)
(8)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Szintai Georgina
2023.01.19
Nagyon szeretem a nagora korongokat. Ajándékba kaptam 3-at a barátnőmtől, de mivel mindennap ezeket használom, beszereztem egy csomaggal. Finom, puha és örülök, hogy nem szennyezem eldobható vattapamaccsal a földet.
Sonia
2020.05.07
Korábban nem próbáltam mosható sminkkorongot, de igyekszem áttérni a zerowaste életmódra. Jó puha, könnyen használható, de érdemes többet venni, ha sminklemosásra használjuk. Ha van időm kézzel kimosom, akkor szépen kijön belőle, viszont mosógépben kevésbé. Engem nem zavar, kárpótol, hogy nem kell több vattapamacsot venni és a környezetet sem szennyezem.
Lotti
2020.03.09
Nagyon szeretem, puha, zero-waste, praktikus.
Anita
2020.03.04
Kellemes a bőrnek, és megnyugtató a tudat, hogy környezet kímélő.
Eszter
2020.01.12
A rózsaligetes arclemosóval használom, jól leszedi a sminkemet. A hétköznapokon elég az egyik oldala, bulizós sminknél kell mindkét oldal. Eddig 7 darabot vettem és jól birja.
Sára
2020.01.10
A nagora mandulás arclemosójával használom és imádom. Általában nem sminkelek, így egyszerűen áttörlöm vele az arcom és a másik oldalát másnap használom. Smink esetén először letörlöm a sminket az egyik oldalával és tisztára törlöm az arcom a másikkal. Nagyon jó puha, nagyon szeretem. Mosógépben mosom.
Betti
2020.01.08
A mandulás arclemosóval használom, a puhább felével a szemem körül, a másik oldalával az arcom többi részére. Teljesen lehozza a sminket, utána már nem is kell krémeznem. Gépben mosom, már kb. 8 hónapja bírja, igaz megvettem 7 db-ot és váltogatom. A mosást jól bírja, bár a szempillaspirál stb. miatt már nem hófehér, de kárpótol, hogy nem szennyezem feleslegesen a környezetet és azóta nem vettem egy vattapamacsot sem :).
Izabella Herczeg
2020.01.03
Kedvencem. Azért vettem, mert számomra fontos, hogy minél kevesebb szemetet termeljek. Nem igazán sminkelek, így jól bírja. Legtöbbször este kimosom szappannal és a téli időben reggelre megszárad a radiátoron.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza