Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

2023 Terméktesztelés

Nagora Manufaktúra Kft. (cégj.sz.:01-09-194199), a továbbiakban Szervező, terméktesztelést hirdet az  Instagram és Facebook oldalán (https://www.facebook.com/NagoraManufaktura és https://www.instagram.com/nagoracosmetics/).

 

A játék menete, időtartama:

A Szervező által meghirdetett 2023.  augusztus 16-án kezdődik, és 2023. augusztus 25-én 24:00 órakor ér véget. A kihívás során az oldal felhasználóinak a megadott postokra kell kommmentbe leírnia a bőrtípusát Pl. " Kombinált bőr".

A megosztás és a like-olás nem feltétel, de nagyon hálásak vagyunk érte. 

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon a Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt. Az adott postban külön felhívjuk a figyelmet, hogy nyereményjátékról van szó.

 

Sorsolás, szállítás:

A Szervező által hirdetett játékok nyertesei online sorsolás útján kerülnek kiválasztásra. A nyertesek Facebook és Instagram profiljai véletlenszerűen kerülnek kisorsolásra, és a nyeremények számának függvényében a kisorsolt profilokhoz társított természetes személyek jogosultak a nyereményekre. 10-10 nyertest sorsolunk mind a Facebook, mind az Instagram válaszadók között. 

2023. augusztus 26-án 12:00 órakor sorsolunk.

 

A kisorsolásra kerülő csomagok tartalma:

10-10 db KOMBINÁLT BŐRRE KIFEJLESZTETT CSOMAG:
- 1 db Rózsaliget arclemosó gél 100 ml https://nagoramanufaktura.hu/Rozsaliget-arclemoso-gel-100-ml
- 1db Green tea-hyaluron hydra nappali arcgél 50 ml https://nagoramanufaktura.hu/Green-tea-hyaluron-30-hydra-arcgel-kombinalt-borre-50ml
-1 db Faggyú-harmonizáló rozmaringos éjszakai krémgél 50 ml https://nagoramanufaktura.hu/Faggyu-harmonizalo-rozmaringos-ejszakai-kremgel-50ml
értéke: 26,470 Ft
 
10-10 db ZSÍROS BŐRRE KIFEJLESZTETT CSOMAG:
- 1 db Acne control pórustisztító gél 100 ml https://nagoramanufaktura.hu/ARC/ACNE-CONTROL-Tengeri-Algas-Porustisztito-Gel-100ml
- 1db Teafa faggyú-harmonizáló nappali arczselé 50ml https://nagoramanufaktura.hu/Arc/Teafa-faggyu-harmonizalo-30-arczsele-50ml
-1 db Faggyú-harmonizáló rozmaringos éjszakai krémgél 50 ml https://nagoramanufaktura.hu/Faggyu-harmonizalo-rozmaringos-ejszakai-kremgel-50ml
értéke: 26,470 Ft

 

A szállítási költség belföldön a Szervezőt terheli.

 

Személyes adatok kezelése:

A játék során a Szervező csak a felhasználók nyilvános Instagram profilját látja (melyet az Instagrammal a regisztrációkor kötött szerződés szabályoz), semmilyen külön adat nem szükséghez a játékban való részvételhez. A nyerteseket külön Instagram üzenetben értesítjük. Amennyiben a nyertessel a kapcsolatot a kiértesítést követő 1 hétig nem tudjuk felvenni új nyertes kerül kisorsolásra. A nyertesek hozzájárulása esetén a nevüket közzétesszük.

Adatvédelem

A játékban való részvétel és az ehhez kapcsolódó  adatszolgáltatás önkéntes. A résztvevők adatait harmadik személynek nem adjuk ki, nem használjuk fel, kizárólag az adott Nyereményjáték azonosítása érdekében használjuk.

A játékban résztvevők adatait kizárólag a jogszabályban megengedett határidőig kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Szervező munkatársai és alkalmazottai.

A játék Szervezője az esetleges hibás, valótlan felhasználói profilokért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék Szervezője fenntartja magának. A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

A Szervező fenntartja magának a jogot a gyanúsnak (pl. nem valós) tűnő felhasználói profilok játékból való kizárására.

Felelősség kizárása:

A Játékos saját felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy illetéktelenek ne vegyenek részt a Játékban az általa használt Instagram profil segítségével, a Szervezőt erre vonatkozóan nem terheli felelősség. A felhasználói jogosultságból fakadó vitákkal kapcsolatosan a Szervező mindennemű felelősségét és a jogi út igénybevételének a lehetőségét kizárja. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott postázási címből eredő következményekért. A Szervező fenntartja a jogot magának, hogy a játékszabályokat egyoldalúan módosítsa a játékosok külön értesítése nélkül.

Ezt a játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a Szervező kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Instagram and Facebook. You are providing information to Nagora Manufaktúra Kft and not to Instagram and Facebook.