Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Gyereknapi szájfény nyereményjáték szabályzat

Nagora Manufaktúra Kft. (cégj.sz.:01-09-194199), a továbbiakban Szervező, játékot hirdet a  Facebook oldalán(https://www.facebook.com/NagoraManufaktura) az oldal felhasználói számára.

 

A játék menete, időtartama:

 

A Szervező által meghirdetett 2016. május 19-én kezdődik, és 2016. május 25-én 10:00-kor ér véget. A játék során az oldal felhasználóinak a megadott postra kell kommmentben elküldenie a szájfény nevét, amit ajándékba szeretne kapni és egy barátnője nevét, akinek kislánya és van és szeretne szájfényt nyerni. A játékban minden játékos egy alkalommal vehet részt és maximum egyszer nyerhet.

 

Kik vehetnek részt a játékban?

 

A játékon a Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt. A játékban a facebook felhasználói az erre a szabályzatra mutató linkkel megjelölt post(ok) kommentelésével vehetnek részt. Az adott postban külön felhívjuk a figyelmet, hogy nyereményjátékról van szó.

 

Sorsolás, szállítás:

 

A Szervező által hirdetett játékok nyertesei online sorsolás útján a random.org oldal segítségével kerülnek kiválasztásra. Amennyiben több, a Szervező által közzétett, erre a szabályzatra mutató linkkel megjelölt post veszt részt ugyanazon játékban, úgy sorsoláskor a kommentelők a kommentelt postok megjelenésének időrendi sorrendjében sorfolytonosan vesznek részt a játékban. Egy Facebook profilhoz tartozó kommentelő csak egyszer szerepelhet a sorsoláson, akkor is ha több, a játékban részt vevő poston is kommentelt. A nyertesek Facebook profiljai véletlenszerűen kerülnek kisorsolásra, és a nyeremények számának függvényében a kisorsolt profilokhoz társított természetes személyek jogosultak a nyereményekre.

2016.05.25-én 13:00 órakor sorsolunk.

 

3 nyertest sorsolunk.

 

Nyeremények: személyenként egy darab szabadon választott Nagora szájfény az alábbiak közül.

  1. Nagora Roza selyemfény
  2. Nagora Terracotta selyemfény
  3. Jeges ezüst selyemfény

 

Amennyiben a nyertes visszaigazolja postai címét 2016. május 25. éjfélig, a nyereményeket belföldre  a Fürgefutár GLS céggel postázzuk, melyeket a nyertesek május 27-én kaphatnak meg. Külföldre nyereményt nem postázunk.

A szállítási költség a Szervezőt terheli.

 

Személyes adatok kezelése:

 

A játék során a Szervező csak a felhasználók nyilvános Facebook profilját látja (melyet a Facebookkal a regisztrációkor kötött szerződés szabályoz), semmilyen külön adat nem szükséghez a játékban való részvételhez. A nyerteseket külön Facebook üzenetben értesítjük. Amennyiben a nyertessel a kapcsolatot a kiértesítést követő 1 hétig nem tudjuk felvenni új nyertes kerül kisorsolásra. A nyertesek hozzájárulása esetén a nevüket közzétesszük.

 

Kik nem vehetnek részt a játékban?

 

A játékban nem vehetnek részt a Szervező munkatársai és alkalmazottai.

A játék Szervezője az esetleges hibás, valótlan felhasználói profilokért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék Szervezője fenntartja magának. A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

A Szervező fenntartja magának a jogot a gyanúsnak (pl. nem valós) tűnő felhasználói profilok játékból való kizárására.

 

Felelősség kizárása:

 

A Játékos saját felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy illetéktelenek ne vegyenek részt a Játékban az általa használt Facebook profil segítségével, a Szervezőt erre vonatkozóan nem terheli felelősség. A felhasználói jogosultságból fakadó vitákkal kapcsolatosan a Szervező mindennemű felelősségét és a jogi út igénybevételének a lehetőségét kizárja. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott postázási címből eredő következményekért. A Szervező fenntartja a jogot magának, hogy a játékszabályokat egyoldalúan módosítsa a játékosok külön értesítése nélkül.

 

Ezt a játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a Szervező kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook. You are providing information to Nagora Manufaktúra Kft and not to Facebook.