Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Vevővélemények

 

 

TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

„Imádom.  Pillanatok alatt beszívja a bőröm, nincs zsiros utóhatása, finom, nem "tolakodó" az illata. A csomagolása praktikus, a pumpás adagoló segít abban, hogy ne tegyek magamra többet, mint szükséges. 3 hónapja használom és maximálisan elégedett vagyok a krémmel, szereti a bőröm.

Gabi, Komárom - Gránátalmás nappali arckrém száraz bőrre 30+

***

 „Csomagolása tetszik, a krém könnyű, gyorsan felszivódik, illata minimális és kellemes. Jó érzés a hadználata. Szívesen és bátran ajánlom.”

Gabi, Komárom - Argán szem- és szájkörnyék ápoló krém éjszakára 30+

***

„Először is elég problémás és érzékeny arcbőröm van. Régebben már nagyon sok mindent kipróbáltam - arclemosók, tonikok, bőrradírok, krémet, arcpakolások. Sok sok márkát drágábbat, olcsóbbat de hosszú távra egyik sem volt igazán megfelelő. Pattanások ugyan úgy megjelentek az arcomon, gyakran feszülő, húzódó érzés volt az arcbőrömön mosakodás után. A folyamatos hámlás pedig a mindennapjaimat is elszomorították, főleg amikor egy egy szolíd smiket szerettem volna felkenni és ez miatt ugye nem lehetett mert az alapozótól még inkább látszódott és nem volt egy szép látvány. 

Aztán a kolléganőmtől -Inci néni- hallottam először a nagora krémekről és csakis jó véleményt. Úgy gondoltam noha nem a legolcsóbb nekem megéri ha beválik. Így is történt. :) Ma már majd két éve használom és csak pozítív eredmények sorozatát tudom elmondani. Melyet nem csak én de a az emberek akik ismernek is észrevették.

Nagóra krémek és arclemosók közül többet is kipróbáltam már. Számomra a vegyes arcbőrre való krémek adták meg a megoldást a napi problémámra. A rózsaliget arclemosót este lefekvés előtt használom nem csak arcra hanem sminklemosókét is megfelelő és kényelmes. Nem bántja a szemem igaz figyelek hogy ne kerüljön bele. Reggel pedig ébredést követően nincs húzódó érzés nincs hámlás :) még az őszi és tavaszi időszakban sem amikor az időjárás is eléggé megviseli az arcbőröm. Kevés krém használatával a napi szennyeződéseket szemmel láthatóan távolítja el az arcomról. A faggyűzarmonizáló krémet pedig reggelente szoktam használni. Kis mennyiségben viszem fel az arcomra, hamar felszívódik, nem lesz zsíros érzetű az arcbőröm. Viszont kellemes, nyugtató hatást érzek. Krémezést követően kb egy perc után már nyugodtan alapozhatom az arcomat.

Amióta használom  a nagora arclemosót és krémet azóta nincs hámlás, nincs szárazézetű, feszülő arcből. Pattanások is csak elvétve évente háromszor négyszer jelennek meg a menstruációs időszakban esetleg. Egyébként nincsenek, ami nekem nem kis boldogság. :)

Még egy tapasztalat ami szerintem a krém hosszútávú használatának hatása. Soha nem telt el úgy nyár hogy az orr részemnél a bőr ne égjen fel, még úgy is hogy napkrémekkel kentem. Viszont az elmúlt két nyáron ilyen tapasztalatom szerencsére nem volt. Igaz kentem napkrémmel az arcom de nem olyan nagy odafigyeléssel mint azok előtt és szerencsére nem volt felégés.

Az webshop oldalatok pedig teljesen felhasználóbarát, könnyű a regisztráció és az oldal átlátható, egyértelmű a rendelés leadása. A szállítás gyors, pontos.

Én teljes mértékben meg vagyok elégedve és örülök hogy akkor két éve az első rendelésemet leadtam felétek.

További jó munkát, kitartás és sikereket kívánok Nektek!!!!!

Üdv: Kata”

***

„Szia Gréta!

Pár nap után szépen csökkentek a pattanások számai kisfiam arcán, nagyon örülök neki. Majd táborban volt, ahová nem vitte, és most kezdjük újra. Az állaga nem tetszik neki (szerintem csak szokatlan). De én bízom benne, ígéretes (ez is :-))!

Szép estét!

Ildikó”

***

 „Szuper! Nagyon jól felszívódik,kicsit zselés állagú,természetes illatú termék

Nagyon jó a bőrömnek, feszesíti, fiatalítja”

 Beata, Nyíregyháza - Homoktövis - zöldtea arckrém

***

 „Sminklemosóként használom minden nap! Több heti használat után látom, hogy valóban nem tömíti el a pórusokat, nem fénylik az arcom tőle, ha kell kiegészítem arckrémmel, de ha nem teszem akkor is tökéletesnem hidratált az arcom. Nincsenek már száraz foltok az arcomon, amivel korábban sok bajom volt. Nagyon szépen ápol, hálás vagyok érte! A pumpás megoldás pedig fantasztikus, pont annyi jön egyszerre, amennyi elég egy tisztításhoz!!”

Kriszti, Kiskunfélegyháza - Levendulás krémes arclemosó normál bőrre

***

 „Nagyon szeretem, minden reggel és este használom az arckémemmel együtt. Az illata kifejezetten tetszik! Amióta használom, sokkal kevésbé tűnik "nyúzottnak" az arcom a nap végén! Tuti kérek még belőle!!”

Kriszti, Kiskunfélegyháza - Rózsavíz permet

***

 „Az utóbbi időben egyre szárazabb a bőröm, ezért legközelebb mandulás lemosót választok. Addig szívesen használom a levendulást.”

Yvette, Budapest - Levendulás krémes arclemosó normál bőrre

***

„Finom az illata, gyorsan felszívódik: hálás érte a bőröm.”

Yvette, Budapest - Rózsás hidratáló arckrém száraz bőrre

***

„Minden paraméterével elégedett vagyok: jó érzés, hogy egész éjjel hat.”

Yvette, Budapest - Rózsa-vadrózsa éjszakai arckrém száraz bőrre 30+

***

„Sokszor olvastam az argánolajról, hogy csodákra képes: és tényleg! Kevés elég ebból a remek krémből, és napról napra érzem a hatását.”

Yvette, Budapest - Argán szem- és szájkörnyék ápoló krém éjszakára 30+

***

„Kellemesen hűsít napozás után. Évek óta sok zöldteát iszom, de krém-összetevőként eddig nem próbáltam. Hömöktövist szedtem már : és bevált, akárcsak ez a krém: a tea és a t9vis remek páros!”

Ildikó, Kisfalud - Homoktövis - zöldtea arckrém

***

„Nagyon meg vagyok vele elégedve. Illata, mint általában a használatos növénynek. Száraz börömet kellemesen, üdén tartja, többé nem húzódik a böröm a szárazságából adódóan, de nem is fénylik. Èppen annyi hidratálást, zsiradékot kap az egyszerre kipumpált mennyiségtöl, mint amennyire szükség van. Jó dolog, hogy ilyen kiszerelésben kapható.”

Ildikó, Kisfalud – Gránátalmás nappali arckrém száraz bőrre 30+

***

„Ideális éjszakai arckrém. Nem túl zsíros, nem túl illatos, csak annyira amennyire szükséges. Boldogan használom. Mielött lefekszem a tiszta arcbörömre vizes kézzel felviszek egy adagot, mely tökéletesen beszívódik, eloszlik, nem csípi a szememet, ha véletlenül belekerül a krém, mindenkinek csak ajánlani tudom. Illatát illetöleg, már kifejezetten várom az élményt, hogy felhordhassam az arcomra :-) Nagyon kellemes érzés és látványos a hatása. „

Ildikó, Kisfalud - Rózsa-vadrózsa éjszakai arckrém száraz bőrre 30+

***

„Nagyon kellemes, belekerülve a szembe abszolút semmi csípö érzést nem kelt, ellentétben a más kozmetikumokkal. Jól felszívódik a börben, ugyanakkor megmarad az érzés, hogy bekentem. Látni vélem a jótékony hatását, szépen kisímítja a szem körüli oda nem illö apró ráncokat. Csak ajánlani tudom, nagy megelégedésemre.”

Ildikó, Kisfalud - Argán szem- és szájkörnyék ápoló krém éjszakára 30+

***

Nagora Roza selyemfény: Nagyon jó termék, kellemes érzés, nem ragad, épp hogy észrevehető, nem feltűnő a fényessége, szépen, természetesen kiemeli a szájkontúrt.

Márta, Sály

***

Körömvirágos kézápoló:
Nagyon jó kézápoló, kevés is elég belőle, szinte azonnal felszívódik a száraz, sok mosogatásnak, kerti munkának kitett bőrön. Nem hagy nyomot, bármikor használható. Nagyon elégedett vagyok vele.

Márta, Sály

***

Kakaóvajas testápoló:
Ezt a terméket a barátnőmnek vásároltam, nagyon elégedett vele, minden nap használja. Kicsit tapadós, de ez egyáltalán nem zavaró, jó érzés használni. Hatékony.

Márta, Sály

***

Faggyú-harmonizáló, rozmaringos éjszakai krémgél 30+ kombinált, vízhiányos és zsíros bőrre:
Elsőre megszerettem, mintakrémet kaptam először, azután rendeltem is a nappali krém mellé.

ÁgnesÁgi, Mezőberény

***

Kakaóvajas testápoló:
Nagyon jól felszívódik, inkább a hűvösebb időben száraz bőr kezelésére vált be. Kicsit várni kell, hogy teljesen felszívódjon, de utána nincs ragacsos krém érzésem. Jól hidratál. 

ÁgnesÁgi, Mezőberény

***

Szia Gréta!

Pár nap után szépen csökkentek a pattanások számai kisfiam arcán, nagyon örülök neki. Majd táborban volt, ahová nem vitte, és most kezdjük újra. Az állaga nem tetszik neki (szerintem csak szokatlan). De én bízom benne, ígéretes (ez is :-))!

Szép estét!

Ildikó

***

Levendulás krémes arclemosó normál bőrre:
Az utóbbi időben egyre szárazabb a bőröm, ezért legközelebb mandulás lemosót választok. Addig szívesen használom a levendulást.

Yvette, Budapest

***

Rózsás hidratáló arckrém száraz bőrre:
Finom az illata, gyorsan felszívódik: hálás érte a bőröm.

Yvette, Budapest

***

Rózsa-vadrózsa éjszakai arckrém száraz bőrre 30:
Minden paraméterével elégedett vagyok: jó érzés, hogy egész éjjel hat.

Yvette, Budapest

***

Argán szem- és szájkörnyék ápoló krém éjszakára 30+ (összbenyomás, felszívódás, állag, illat, viselet, hatékonyság):
Sokszor olvastam az argánolajról, hogy csodákra képes: és tényleg! Kevés elég ebból a remek krémből, és napról napra érzem a hatását.

Yvette, Budapest

***

Gránátalmás nappali arckrém száraz bőrre 30+:
nagyon szeretem, az állaga jó, könnyen felszívódik, szép, pihent tőle a bőröm, pedig durván keveset alszom (kisbaba :)
az illata nem tetszik, de megszoktam

Vivien, Budapest

***

Rózsa-vadrózsa éjszakai arckrém száraz bőrre 30:
nagyon szeretem, az állaga jó, az illata lehetne kellemesebb, de annyira jó hatású, hogy ezzel megbékéltem. Szép lesz tőle a bőröm, pihent, egészséges.

Vivien, Budapest

***

Kakaóvajas testápoló:
Imádjuk :) Mindenki használja nálunk. Testápolóként, masszázskrémként, popsikenőcsnek :)

Vivien, Budapest

***

A vegyes bőrre kifejlesztett változata valami csoda! Az illata nekem nagyon tetszik, a krém gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzést. Nagyon-nagyon szeretem, nem cserélném le semmiért. :)

Reni, Rábacsécsény

***

Rózsa-vadrózsa éjszakai arckrém száraz bőrre 30:
Lágy textúra, nagyon finom illat, hamar beszívódik mégis hidratál. Egységesebb, tisztább bőrkép, sokkal puhább tapintású bőr .És ami a lényeg, tényleg észrevehetően kevesebb ránc, kb. 3 hét rendszeres használat után. :-)

Szilvi, Szombathely

***

Gránátalmás nappali arckrém száraz bőrre 30+:
Most rendeltem először, nagyon megszerettem. Nem hagy zsíros érzetet a bőrömön és gyorsan felszívódik. Smink alá is megfelelő. Máskor is fogok rendelni.

Alexandra, Szigetszentmiklós

***

Argán szem- és szájkörnyék ápoló krém éjszakára 30+:
Most rendeltem ezt a krémet is először. Gyorsan felszívódik, egyáltalán nem zsíros, és gyorsan hidratál.

Alexandra, Szigetszentmiklós

***

Eddig bírtam, muszáj rendelnem. Egyszerűen semmit nem visel el az arcom a homoktövis gélen kívül. Erősen fogyóban van, gondoltam áthidalom a problémát és tartalékolok belőle kicsit. Rákentem anyu LaRochePosay kréméből az arcomra egy kicsit és tiszta pattanás lettem. Szóval nem hidalok át semmit...ebből rendelés lesz.

Reni

***

Nagora Roza selyemfény:
Selymes állagú,kellemes kakaóvaj illatú extrafényes ajakbalzsam,ami tökéletesen ápolja és hidratálja az ajkakat egész nap.Nagy kedvencem lett,imádom!

Anikó, Pilisjászfalu

***

Gránátalmás nappali arckrém száraz bőrre 30:
Könnyű, habos állagú,gyorsan felszívódó krém.Pici zsíros érzetet hagy maga után,ezért én éjszakára használom,de a bőröm nagyon hálás érte.Kíválóan hidratál,és nagyon kellemes,friss illata van.

Anikó, Pilisjászfalu

***

Argán szem- és szájkörnyék ápoló krém éjszakára 30+:
Zsírosabb textúrája ellenére könnyen felszívódik,könnyű állagú és kellemes natúr illatú krém.

Anikó, Pilisjászfalu

***

Homoktövis - zöldtea arckrém:
Ez a készítmény a kakukktojás színét, illatát és állagát tekintve, mégis egyik nagy kedvencem lett.Elsőre szokatlan volt folyékony állaga,erőteljes színe és főként illata,de hamar hozzászoktam és a bőröm imádja! Nagyon könnyen eloszlatható,gyorsan felszívódik, és az illata azt sugallja,hogy a színtisza természetet viselem a bőrömön!

Anikó, Pilisjászfalu

***


Csokis ajakbalzsam:
A csokis ajakbalzsamnak nagyon finom illata van! Gyorsan felszívódik, és kellemes érzés viselni.

Katalin Budapest

***


Rózsa-vadrózsa éjszakai arckrém száraz bőrre 30+:
Kipróbáltam a rózsa-vadrózsa éjszakai arckrémet. Gyorsan felszívódik, finom az illata. Összességében nagyon kellemes érzés az arcbőrömnek.

Katalin Budapest

***

Ígértem, hogy írok tapasztalatot a fürdetőről. 

Csak jót tudok mondani róla!!!! Nem szárad úgy a bőrük a gyerekeknek, szerintem jól kezelhető cucc( attól függetlenül hogy nem habzik) A gyerekek annyi megjegyzést tettek, hogy a levendulás nekik büdös. Így azzal csak a talpukat hajlandóak mosni, a mandulásat viszont szeretik! 

Szilvia, Eger

***

Kakaóvajas testápoló:
Tökéletes ! Minden szempontból megfelel az elvárásnak.

Imre Sándorné, Ikrény

***

Nagora Roza selyemfény:
Mindig is szerettem volna egy olyan szájfényt, balzsamot, ami egyben helyettesíti a rúzst, azaz ad egy diszkrét fényt, színt a számnak. A Nagora Roza selyemfényben ezt megtaláltam. Gyönyörű szín, miközben ápol és ami a legfontosabb, semmilyen káros anyagot nem tartalmaz. A kislányom is bátran kölcsönveheti.
Szívből ajánlom mindenkinek!

Ágnes, Gencsapáti

***

Homoktövis - zöldtea arckrém:
Azért választottam ezt a krémet, mert szerettem volna, így őszre egy kis napfényvédelmet is a bőrömnek egy ápoló és tápláló krémmel kombinálva. A homoktövises arckrém gyorsan felszívódik, nincs tolakodó illata, könnyű az állaga és kb. 1 hónap használat után, már érzem a változást a bőrömön. Puha, finom tapintású, és a karikák a szemem alatt, szintén csökkentek. Egyszerűen fiatalosabb lett a bőröm.

Ágnes, Gencsapáti

***

Jeges ezüst selyemfény:
Az illata és az állaga nekem nagyon bejött, könnyen kenhető. Sajnos túl sok a csillam benne így tükör nélkül néha vicces a felkenés utáni eredmény.:-) 

Zsuzsi, Miskolc

***

Levendulás krémes arclemosó normál bőrre:
Egyszerűen imádom!!!Nem kell sok belőle, lehozza a sminket is és - bár először hihetetlennek tűnt- tényleg nem kell utána krémeznem az arcomat!SZuper!!!

Zsuzsi, Miskolc

***

Nagora Terracotta selyemfény:
Illata és állaga tökéletes, szép fényt ad az ajkaknak, természetes hatású

Dorottya, Celldömölk

***


Gránátalmás nappali arckrém száraz bőrre 30+:
Illata és állaga jó, gyors felszívódás, viszont egy hónap használat után még nem látok változást

Dorottya, Celldömölk

***


Rózsa-vadrózsa éjszakai arckrém száraz bőrre 30+:
Illata állaga jó, hamar felszívódik, arcom nem olyan száraz már 

Dorottya, Celldömölk

***

Körömvirágos kézápoló krém:
Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. gyors a felszívódás, nincs zsíros érzet a krém használata után. Az illata kifejezetten kellemes. Hideg allergiás kézre használtam, nagyon jó hatással volt a kipirosodásra. Mindenkinek ajánlom ezt a terméket!

Anita, Veszprém

***

Kókuszos csók ajakápoló:
Ez az ajakápoló annyira hatékony, hogy nem kell állandóan kenegetnem, ezért amellett, hogy finom illata van, jól kezelhető a csomagolása, ennivaló az illata, még gazdaságos is! :)

Anita, Veszprém

***

Nagora Roza selyemfény:
Imádom, hogy miközben ápol, még egy kis vidámságot is visz az arcomra. Hétköznapi sminknek ideális, és nyugodtan puszilgathatom vele a kisfiamat, mivel semmi káros anyag nem kerül át az ő bőrére, csak kicsit csillog tőle ő is. :)
Anita, Veszprém

***


Levendulás krémes arclemosó normál bőrre:
Az állagának köszönhetően könnyű vattapamacsra juttatni, kellemes levendulás az illata, szuperül eltávolítja a napi szennyeződést az arcbőrömről.

Anita, Veszprém

***

Levendulás - barackos hidratáló arckrém normál bőrre:
Az arclemosó használata után finoman táplálja az arcbőrt, nem zsíros, könnyen felvihető, hamar beszívódik. Nagyon kellemes a használata, és a levendula illat megnyugtat este.

Anita, Veszprém

***

Körömvirágos kézápoló krém:
Ez a kézkrém az illata miatt a szaglásomat is kényezteti. Könnyen kezelhető a tégely, jó a krém állaga, könnyen beszívódik. A téli hideg okozta száradással nehezen birkózik meg.

Anita, Veszprém

***

Csokis ajakbalzsam:

Kellemes, és káros dolgoktól mentes. 

Vira, Mskolc

***

Kókuszos csók ajakápoló:
Kellemes, és káros dolgoktól mentes. 

Vira, Mskolc

***

Rózsaszín agyagos arclemosó száraz és normál bőrre:
A termék nagyon jó minőségű, lágy, gyümölcsös illat tál. A bőröm érzi, hogy nagyon finomat kap  Ha lehet javasolni, akkor a terméket pumpás kiszerelésben forgalmazónál, azonban a minőségi csillagos ötösön ez nem változtat. Egyszóval szupi 

Annamária, Mezőberény

***

Csokis ajakbalzsam:
Nagyon kellemes, jó hatású ajakápoló.
A karácsonyi csomagban, ajándékként kaptam. Ha csak a neve alapján kellett volna ajakbalzsamot választanom a kínálatból, nem biztos, hogy ezt választom - ezért is nagyon örülök, hogy ez kaptam, érdemes volt kipróbálni!

Éva, Miskolc

***

Gránátalmás nappali arckrém száraz bőrre 30+:
Kellemes, könnyű krém. Az összetevők közül a bőrömnek valami nem teljesen jó, ezért legközelebb kipróbálom a rózsás hidratáló krémet.

Éva, Miskolc

***

Rózsa-vadrózsa éjszakai arckrém száraz bőrre 30+:
Könnyen felszívódik, jó érzetet ad - az illata kicsit natúr, egy csipettel lehetne kellemesebb.

Éva, Miskolc

***

Argán szem- és szájkörnyék ápoló krém éjszakára 30+:
Nagyon jó!

Éva, Miskolc

***

Körömvirágos kézápoló krém:
A könnyedén beépíti a bőröm, jó állagú és kellemes az illata - az unokám szerint is!

Éva, Miskolc