Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYzat SERUM 2020

 

Nagora Manufaktúra Kft. (cégj.sz.:01-09-194199), a továbbiakban Szervező, kihívás játékot hirdet a  Facebook oldalán (https://www.facebook.com/NagoraManufaktura).

 

A játék menete, időtartama:

A Szervező által meghirdetett 2020. május 8-án kezdődik, és 2020. május 18-án 24:00 órakor ér véget. A játék során az oldal felhasználóinak a megadott postra kell kommmentbe leírnia a játékban feltett kérdésre a helyes választ. 

 

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon a Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt. Az adott postban külön felhívjuk a figyelmet, hogy nyereményjátékról van szó.

 

Sorsolás, szállítás:

A Szervező által hirdetett játékok nyertesei online sorsolás útján a random.org oldal segítségével kerülnek kiválasztásra. A nyertesek Facebook profiljai véletlenszerűen kerülnek kisorsolásra, és a nyeremények számának függvényében a kisorsolt profilokhoz társított természetes személyek jogosultak a nyereményekre.

2020. május 19-án 12:00 órakor sorsolunk.

 

A nyeremény 1db 30ml-es 9,990 Ft értékű SERUM 09 BIO BORÁGÓ- ÉS INKAMOGYORÓ OLAJJAL és 1db 10ml-es 4,990 Ft értékű SERUM 09 BIO BORÁGÓ- ÉS INKAMOGYORÓ OLAJJAL.

A szállítási költség belföldön a Szervezőt terheli.

 

Személyes adatok kezelése:

A játék során a Szervező csak a felhasználók nyilvános Facebook profilját látja (melyet a Facebookkal a regisztrációkor kötött szerződés szabályoz), semmilyen külön adat nem szükséghez a játékban való részvételhez. A nyerteseket külön Facebook üzenetben értesítjük. Amennyiben a nyertessel a kapcsolatot a kiértesítést követő 1 hétig nem tudjuk felvenni új nyertes kerül kisorsolásra. A nyertesek hozzájárulása esetén a nevüket közzétesszük.

Adatvédelem

A játékban való részvétel és az ehhez kapcsolódó  adatszolgáltatás önkéntes. A résztvevők adatait harmadik személynek nem adjuk ki, nem használjuk fel, kizárólag az adott Nyereményjáték azonosítása érdekében használjuk.

A játékban résztvevők adatait kizárólag a jogszabályban megengedett határidőig kezeli.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Szervező munkatársai és alkalmazottai.

A játék Szervezője az esetleges hibás, valótlan felhasználói profilokért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék Szervezője fenntartja magának. A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

A Szervező fenntartja magának a jogot a gyanúsnak (pl. nem valós) tűnő felhasználói profilok játékból való kizárására.

Felelősség kizárása:

A Játékos saját felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy illetéktelenek ne vegyenek részt a Játékban az általa használt Facebook profil segítségével, a Szervezőt erre vonatkozóan nem terheli felelősség. A felhasználói jogosultságból fakadó vitákkal kapcsolatosan a Szervező mindennemű felelősségét és a jogi út igénybevételének a lehetőségét kizárja. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott postázási címből eredő következményekért. A Szervező fenntartja a jogot magának, hogy a játékszabályokat egyoldalúan módosítsa a játékosok külön értesítése nélkül.

Ezt a játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a Szervező kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook. You are providing information to Nagora Manufaktúra Kft and not to Facebook.