Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Átlagos értékelés:
5 (9 vélemény)
(9)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kati
2020.06.25
Régóta kerestem egy olyan sampont ami tényleg hatásos zsíros hajra. És mindemellett mentes a káros összetevőktől. Ugyanis a hagyományos samponok hatástalanok és allergizálók számomra. Azthiszem meg találtam az "igazit"! Már rendelem is a következő adagot mert fogytán van az előző.
Nagy Andrea
2020.05.21
14 éves lányom hajàra nem találtunk eddig olyan sampont,hogy ne kelljen 2 naponta hajat mosnia.
Kipróbálta a Rozmaringos sampont.
Szereti.
A haja is;)
Elég hetente 1 alkalommal használnia,jó az illata,a haja nem zsíros.
Andi
2020.05.05
Hulladékcsökkentés céljából szilárd samponokat kezdtem használni, de még nem találtam meg a megfelelőt. A tégelyek visszaváltása miatt úgy döntöttem kipróbálom ezt a sampont is, eddig ez a legjobb, jól habzik és szép fényes marad mellette a hajam.
Akár nagyobb kiszerelésben is el tudnám képzelni.
Anna
2020.04.19
Ennél a temréknél váltottam legnehezebben, mert tapasztalatból féltem a natúrsamponokkal. De szerencsére jól bevált. Szuper az illata, az állaga jó, én kétszer samponozom a hajam egy mosáshoz.
Mira
2020.03.16
Nagyon kellemes az illata, jól habzik és úgy érzem, hogy erősebb is lett tőle a hajam.
Márk
2020.03.10
Régóta nem használok hagyományos sampont, sőt sokszor csak vízzel mosom a hajam, d evan amikor az kevés. AJándékba kaptam és nagyon jól bevált. AJánlom.
Tündi
2020.03.09
Nagyon jó termék, könnyű eloszlatni, az illata is kellemes, ajánlom.
Tina
2020.02.24
A férjemnek vettem meg, mert korpásodott a haja és remekül bevált. Közben nekem is elfogyott a samponom így én is kipróbáltam és meglepődtem, hogy milyen jól habzik és milyen dús lett tőle a hajam. Azóta én is ezt használom és nagyon szeretem és már az sem zavar, hogy nem olyan erős az illata,mint a korábbi smaponjainak, mert tudom, hogy ez bio és nem vegyszeres.
Beatrix
2020.02.20
Nagyon sok natúrsampont próbáltam, de ez az első, ami bevált. Tudom, hogy az SLS-mentes samponok nem habzanak, ám meglepődtem, hogy ez elég jól habzik, igaz én kétszer mosom meg. Az én hajam nagyon száraz, így kell utána balzsam is. Remélem azt is fogtok készíteni, mert a sampon nagyon bevált. :)
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza