Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Hírek

Újabb nemzetközi díjat nyert a Nagora

2023.06.16 08:16
Újabb nemzetközi díjat nyert a Nagora

Nagy büszkeség számunkra, hogy a PEONY-HYALURON BOOSTER szérum több száz nemzetközi induló közül a FREE FROM SKINCARE AWARDS díjon bronzéremes lett. 

MIÉRT NAGY ELISMERÉS A FREE FROM SKINCARE AWARDS DÍJ?

  • Szigorú követelmények: kizárólag káros anyagoktól mentes "free from", bizonyítottan magas minőségű kozmetikumokat válogattak be a részvételhez.
  • Etikai, ökológiai és bőrápolási szempontok: az egészségre gyakorolt hatáson kívül a döntéshez figyelembe vették, hogy a termék előállítása mennyire etikus, ill. milyen mértékben terheli az ökoszisztémát.
  • Erős verseny: a világ minden tájáról pályáztak, nagy múltú nemzetközi kozmetikai cégek között kellett helytállni.
  • Szakmai zsűri: a döntőbe jutás kizárólag szigorú, tapasztalt szakmai zsűri döntése alapján történt, nem számított, hogy kimennyi szavazót tudott toborozni.

A Free From Achievement Award olyan termékeket díjaz, amelyek nem tartalmazzák a kozmetikai termékekben használt számos, legtöbb vagy akár az összes allergént és nem vegán összetevőt, illetve olyan összetevőket amelyeket sok fogyasztó szeretne elkerülni, vagy amelyeket bármilyen okból el kell kerülnie.

A győzteseket az összes kategória legjobban teljesítő termékei közül választják ki, amelyek erős "mentes" tulajdonságokkal és/vagy ügyes, innovatív vagy különösen hatékony, kevés összetevőt tartalmazó formulákkal rendelkeznek.

MITŐL KÜLÖNLEGES A PEONY-HYALURON BOOSTER SZÉRUM?

  • klinikailag bizonyított kettős hatású formula: anti-aging és kékfény elleni védelem
  • virágvíz alapú (nem olajos) szérum, így minden bőrtípusra ideális, nappali használatra 
  • könnyen beépíthető a meglévő rutinodba
  • Detoskin™:  bizonyítottan méregteleníti és megújítja a bőrt, homogénebb bőrt és fiatalosabb ragyogást eredményez, valamint kékfény elleni védelmet is biztosít
  • LMW+HMW hialuronsav: a kis molekulasúlyú hialuronsav mélyebbre képes hatolni a bőrben, a nagy molekulasúlyúnak pedig a legnagyobb a vízmegtartó képessége és optikailag javítja a bőr kinézetét, így ez a páros ütős kombináció, mely erősen hidratálja a bőrfelszínt és a mélyebb rétegeket is, ezáltal lassítja a bőr öregedését
  • niacinamid tartalma klinikai tesztekkel igazoltan fokozza a keratin-, ceramid és kollagénszintézist, ami késlelteti a bőr öregedsését
  • bio damaszkuszi rózsa és bio olasz szalmagyopár virávizei pedig bőrnyugtató, tonizáló és antioxidáns hatásúak.

Peony
A Free From Skincare Awards nemcsak a szakma által elismert, hiteles versenynek számít a natúrkozmetikumok globális világában, hanem a káros anyagoktól való mentesség mellett külön hangsúlyt fektet az etikai és ökológiai szempontokra is.

Ez a díj nemcsak nekünk, hanem a magyaroknak is elismerés. Azzal, hogy a Nagora magyar családi cég is felkerült egy ilyen hiteles és rangos nemzetközi díj palettájára azt mutatja, hogy már itthon is világ szinten elismert minőségű natúrkozmetikumokkal tehettek a bőrötök szépségéért és egészségéért.