Legyen csodás napod! Segíthetünk? +36-30/660-1553

Nyereményjáték szabályzat - 2020 #szeretemmagam

 

Nagora Manufaktúra Kft. (cégj.sz.:01-09-194199), a továbbiakban Szervező, kihívás játékot hirdet a  Facebook oldalán (https://www.facebook.com/NagoraManufaktura).

 

A játék menete, időtartama:

A Szervező által meghirdetett 2020. március 8-án kezdődik, és 2020. április 11-én 24:00 órakor ér véget. A játék során az oldal felhasználóinak csatlakozniuk kell az oldal erre meghirdetett eseményéhez (https://www.facebook.com/events/1130435520681794/) és 21 napon keresztül nyilvános posztban meg kell osztaniuk, hogy mit szeretnek magukban aznap egy rövid bejegyzés formájában, ahol jelölik, hogy hányadik napnál tartanak. Pl. a kihívás 3. napján: “3/21: szeretema huncut mosolyomat”. Ezen felül a posztban #szeretemmagam és #nagora hashtag-eket is meg kell jeleníteniük.

 

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon a Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt. Az adott postban külön felhívjuk a figyelmet, hogy nyereményjátékról van szó.

 

Sorsolás, szállítás:

A Szervező által hirdetett játékok nyertesei online sorsolás útján a random.org oldal segítségével kerülnek kiválasztásra. A nyertesek Facebook profiljai véletlenszerűen kerülnek kisorsolásra, és a nyeremények számának függvényében a kisorsolt profilokhoz társított természetes személyek jogosultak a nyereményekre.

2020. április 16-án 12:00 órakor sorsolunk.

 

1 nyertest sorsolunk.

A nyeremény 1db 21,860 Ft értékű Nagora #szeretemmagam zöldkozmetikum csomag, melynek tartalma:

  • 1db Nagora Slow Damaszkuszi rózsavíz permet – 2490 Ft
  • 1 db Nagora Slow Serum 30ml – 9990 Ft
  • 1db Nagora Homoktövis-vadgesztenye napozókrém 60ml – 4890 Ft
  • 1 db Nagora kakaóvajas testápoló – 4490 Ft

 A szállítási költség belföldön a Szervezőt terheli.

 

Személyes adatok kezelése:

A játék során a Szervező csak a felhasználók nyilvános Facebook profilját látja (melyet a Facebookkal a regisztrációkor kötött szerződés szabályoz), semmilyen külön adat nem szükséghez a játékban való részvételhez. A nyerteseket külön Facebook üzenetben értesítjük. Amennyiben a nyertessel a kapcsolatot a kiértesítést követő 1 hétig nem tudjuk felvenni új nyertes kerül kisorsolásra. A nyertesek hozzájárulása esetén a nevüket közzétesszük.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Szervező munkatársai és alkalmazottai.

A játék Szervezője az esetleges hibás, valótlan felhasználói profilokért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék Szervezője fenntartja magának. A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

A Szervező fenntartja magának a jogot a gyanúsnak (pl. nem valós) tűnő felhasználói profilok játékból való kizárására.

Felelősség kizárása:

A Játékos saját felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy illetéktelenek ne vegyenek részt a Játékban az általa használt Facebook profil segítségével, a Szervezőt erre vonatkozóan nem terheli felelősség. A felhasználói jogosultságból fakadó vitákkal kapcsolatosan a Szervező mindennemű felelősségét és a jogi út igénybevételének a lehetőségét kizárja. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott postázási címből eredő következményekért. A Szervező fenntartja a jogot magának, hogy a játékszabályokat egyoldalúan módosítsa a játékosok külön értesítése nélkül.

Ezt a játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a Szervező kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook. You are providing information to Nagora Manufaktúra Kft and not to Facebook.